• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Συμφώνησαν χθες ΑΝΕΘ και Δήμος Θάσου για την διαδικασία μεταφοράς των σκουπιδιών από το νησί στο χερσαίο τμήμα του Νομού Καβάλας κι έτσι η κατάσταση αναμένεται να ομαλοποιηθεί άμεσα. Ο Δήμος Θάσου θα εκδίδει δελτίο κίνησης για το όχημα του κι η ΑΝΕΘ φορτωτική επί πιστώσει. Δεν αποκλείεται την ίδια διαδικασία να αποδεχθεί και η εταιρία Μητσόπουλου. 18χρονος εξέδιδε 17χρονη σε χωριό του Νέστου αλλά συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΟΠΚΕ. Χθες συνελήφθησαν στη πόλη της Καβάλας δύο ανήλικοι 15 και 14 ετών που από τον Ιούνιο του 2013 είχαν κάνει 10 διαρρήξεις σε μονοκατοικίες, σε διάφορα σημεία της πόλης. Σήμερα θα δοθεί στη κυκλοφορία η οδός Θράκης που ήταν κλειστή λόγω προβλημάτων που προκάλεσε η βροχή. 6 πτήσεις εξυπηρετήθηκαν χθες το πρωί στο αεροδρόμιο της Καβάλας αφού ήταν κλειστό λόγω ομίχλης το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η γενική συνέλευση του ιδρύματος «Αγία Μαρίνα» αποφάσισε την πραγματοποίηση εκλογών το διάστημα 10 με 15 Φεβρουαρίου. Στη διάρκεια της συνέλευσης δεν έλειψαν οι εντάσεις με τη προηγούμενη διοίκηση του ιδρύματος.

 

Το απόγευμα στο στέκι της Νέας Πόλης εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση του χρέους. Την Κυριακή εκδήλωση στις Κρηνίδες του υποψήφιου δημάρχου Βαγγέλη Παππά. Ανοιχτά μπορούν να είναι την Κυριακή τα καταστήματα στην τοπική αγορά βάση του νέου νόμου. Όπως φαίνεται η πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα αποφύγει κάτι τέτοιο. Ως το τέλος του μήνα θα αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ στην Καβάλα. Το ίδιο διάστημα θα αποφασίσουν την στάση που θα κρατήσουν στους 4 Δήμους οι ΑΝΕΛΛ Καβάλας. Βουλευτές της ΝΔ- μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Πασχαλίδης- έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό για την πλήρη και οριζόντια εφαρμογή της ρήτρας νησιωτικότητας. 10 μήνες φυλακή με 3ετή αναστολή επιβλήθηκε χθες από το Μονομελές σε κάτοικο Καβάλας επειδή προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού μοτοσικλέτας αλλά εγκατέλειψε τον τόπο και παρουσιάστηκε στην Αστυνομία την επόμενη μέρα. Το ατύχημα έγινε στον Άγιο Σίλα τον Οκτώβρη του 2011. Ο καθηγητής Γιώργος Μορίδης που μετέχει στη διοίκηση του ΤΕΙ ορίστηκε σύμβουλος της αμερικανικής κυβέρνησης σε θέματα υδρογονανθράκων.

 

Ημερίδα και γενική συνέλευση κάνουν το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη τα μέλη του συνδέσμου Φιλολόγων Καβάλας. Στις 9 το βράδυ στο Όσκαρ εμφανίζεται η αμερικάνικη χορωδία Ράντολφ- Μέϊκον, μετά από πρόσκληση του Δημοτικού Ωδείου. Αύριο το απόγευμα στο «Αντιγόνη Βαλάκου» εκδήλωση αφιέρωμα σε συγγραφείς της Δράμας. Αύριο το απόγευμα κοπή πίτας του Σκακιστικού Ομίλου, εκδήλωση του Ναυτικού Μουσείου. Την Κυριακή κόβουν πίτα το ΚΚΕ Καβάλας, η Θασιακή Ένωση και η ομάδα των Παραμυθάδων.

 

Πληρωμές έγιναν χθες στον ΑΟΚ ενώ εντάχθηκε στην ομάδα χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής ο προερχόμενος από τον Ηρακλή Πασχάλης Βουτσιάς. Διαιτητής της αναμέτρησης με την Καρδίτσα ο Κωνσταντινίδης από τον Έβρο. Η Ένωση θέλει τη βοήθεια του κόσμου για να κερδίσει αύριο στη Καλαμίτσα τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Χθες επισκέφθηκε σχολεία στη περιοχή του Βύρωνα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης