ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

Νέα ενημέρωση για την διέλευση του αγωγού ΤΑΡ από την Καβάλα θα γίνει αύριο το πρωί στην αίθουσα της δημοτικής βιβλιοθήκης. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος χωρίς όμως να είναι συγκεκριμένος για το ποιοι και για ποιο ειδικότερο θέμα θα κάνουν την ενημέρωση. Νωρίτερα χθες η ομάδα εργασίας του ΤΕΕ παρουσίασε την πρόταση της για ορεινή διέλευση του ΤΑΡ από τον Νομό. Σύμφωνα με τους ντόπιους μηχανικούς η μελέτη του αγωγού δεν λαμβάνει υπόψη της έργα αναδασμών, τη λειτουργία μεγάλων βιομηχανιών, το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης, τον νέο δρόμο Καβάλας- Δράμας. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας χθες το απόγευμα έγινε συζήτηση για το πλωτό LNG που προτείνει η ΔΕΠΑ. Προσφέρθηκε πλήρης κι ομόφωνη κάλυψη στον αντιδήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη που τελευταία έγινε πάλι στόχος της Πατριωτικής Κίνησης. Δύο κάτοικοι Χρυσούπολης συνελήφθησαν χθες καθώς βρέθηκαν να κατέχουν ποσότητες χασίς. Η Ενεργειακή Αιγαίου ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 14 εργαζόμενους λόγω διακοπής της συνεργασίας της με την Δήμητρα ΑΕ. Προβάδισμα θα έχουν όσοι λόγω της διακοπής της συνεργασίας θα απολυθούν. Πλήθος Τούρκων επισκεπτών βρίσκεται αυτό το διάστημα στη Καβάλα. Αυξημένες κρατήσεις και για το τριήμερο της 28ης Οκτώβρη.

 

Την Καβάλα επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Στις 7.30 το απόγευμα μιλά σε αίθουσα του ξενοδοχείου Γαλαξίας. Παρέμβαση υπέρ του υδροπτέρυγου έκανε χθες στο ΥΕΝ ο Γιώργος Καλαντζής. Απολογούνται το πρωί στον ειδικό ανακριτή για την υπόθεση Μπουδακίδου ο Θόδωρος Καλλιοντζής και ο Γιώργος Τσαλουχίδης. Αργότερα θα απολογηθεί κι ο Κωστής Σιμιτσής αλλά για την υπόθεση των έργων στο Βιοτεχνικό Πάρκο. Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της η Σοφία Μπουδακίδου ισχυρίζεται ότι έκανε όλες τις εκδηλώσεις που της ανατέθηκαν. Προσθέτει ότι η ίδια είχε οργανωτική παρέμβαση σε γεγονότα που υλοποιούσε η Ν.Α. Καβάλας. Τον διοικητή του ΟΑΕΔ συνάντησε χθες ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ο Γιάννης Τσάρας μίλησε χθες στο τηλέφωνο με τον Ιορδάνη Παπαντίδη. Υποσχέθηκε να συναντήσει και να ενημερώσει το σωματείο εργαζομένων της ΒΦΛ την ερχόμενη Δευτέρα. Το έργο φράγμα Μαρμαρά επισκέφθηκε χθες ο Αρχέλαος Γρανάς. Διαπιστώθηκε ότι η πορεία των εργασιών είναι εντός χρονοδιαγράμματος.

 

Εθελοντική Αιμοδοσία σήμερα και αύριο στο Επιμελητήριο. Την Κυριακή η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας τιμά τον προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Άγιο Αρτέμιο. Γιορτάζει σήμερα η Θάσος την επέτειο απελευθέρωσης της. Η νεολαία αθλητισμού και άθλησης του Δήμου Καβάλας θα κάνει το Σάββατο και την Κυριακή εθελοντικό καθαρισμό ακτών. Αύριο το απόγευμα στο Αμφιθέατρο μουσικοχορευτική εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης.

 

Με αλλαγές στη σύνθεση του ο ΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Εθνικό Γαζώρου. Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Σέζος από το Κιλκίς. Αύριο το πρωί ταξιδεύει για την Βέροια η Ένωση. Το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετωπίζει Φίλιππο Βέροιας. Η ομάδα της Καβάλας δεν έχει απουσίες και άλλα προβλήματα.

 

Διαβάστε επίσης