ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας αναλαμβάνει την ευθύνη για την τήρηση της νομοθεσίας κάθε φορά που πλοίο φέρνει στο κεντρικό λιμάνι πρόσφυγες από τη Συρία. Προετοιμάζονται αυστηρά μέτρα για την άφιξη του πλοίου Νήσος Ρόδος το βράδυ του Σαββάτου. Καταγγελία σε βάρος του Αστικού ΚΤΕΛ έκανε χθες στην Εισαγγελία η διοίκηση του σωματείου ιδιοκτητών Ταξί «Η Πρόοδος». Είχε επίσης συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη, την Τροχαία και τον Λιμενάρχη.

 

Ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα η προεκλογική περίοδος στο Ν. Καβάλας. Δεν υπάρχει το απόγευμα και το βράδυ προγραμματισμένη προεκλογική εκδήλωση. Χθες ήταν στην Καβάλα για λογαριασμό του κόμματος το Ποτάμι ο Κυριάκος Χαρακίδης. Χθες έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου οι 6 υποψήφιοι  βουλευτές της ΝΔ. Το ΚΚΕ Καβάλας έδωσε στη δημοσιότητα 29 ονόματα συμπολιτών που το στηρίζουν στις εκλογές της Κυριακής. Νεαρός έσκισε τις αφίσες εκλογικών περιπτέρων στην κεντρική πλατεία ξημερώματα της Πέμπτης. Σήμερα συνεργεία του Δήμου Καβάλας θα μεταφέρουν εκλογικό υλικό στα εκλογικά τμήματα. Η Π.Ε. Καβάλας είναι έτοιμη και για την εκλογική διαδικασία και για την έκδοση των αποτελεσμάτων.

 

Περιστατικό φωτιάς σε ξερά χόρτα στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Νέας Καρβάλης, αντιμετώπισε χθες το μεσημέρι η Πυροσβεστική. Στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ανέθεσε μελέτες σχολικών έργων που θα διεκδικήσουν χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ. Στη δικαιοσύνη θα οδηγηθεί υπόθεση πλαστογραφίας εγγυητικών επιστολών, οι οποίες κατατέθηκαν στον Δήμο Καβάλας από ανάδοχο έργου. Το έργο θα δημοπρατηθεί από την αρχή. Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικό κείμενο παρατηρήσεων επί των προτεινόμενων αλλαγών στο Χωροταξικό της ΑΜΘ. Επίσκεψη «αστραπή» έκανε χθες στην Καβάλα ο Γιώργος Παυλίδης λόγω συνάντησης του με τον αξιολογητή της Ουνέσκο που εξετάζει την κατάσταση στον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Μετά το κρουαζιερόπλοιο Thomson Spirit που ήρθε χθες στην Καβάλα, το απόγευμα αναμένεται το Europa 2. Θα το υποδεχθεί η Δημωφέλεια. Το Europa 2 θα διανυκτερεύσει στην Καβάλα. Συνεδριάζει το πρωί στο Δημαρχείο η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

 

Αρχίζει το πρωί στο ξενοδοχείο Λούσυ το 7ο διεθνές συνέδριο τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών στη γεωργία. Αύριο αγιασμός στο γραφείο της Θρακικής Εστίας Καβάλας. «Το φετινό Φεστιβάλ Παπαϊωάννου απέτυχε» γράφει σε επιστολή του προς τον τοπικό τύπο ο πρώην πρόεδρος της διοίκησης του Δημοτικού Ωδείου Κώστας Πεφάνης.

 

Ο Βούλγαρος καλαοσφαιριστής Τσαβάνταρ Κοστόφ επιστρέφει στην Ένωση, στην οποία αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2012. Σοβαρά τραυματίστηκε ο αμυντικός ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Ανέστης Καρύπογλου. Αρχές Οκτώβρη τίθεται στη διάθεση του προπονητή του ΑΟΚ ο αμυντικός Σωκράτης Κωνσταντινίδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης