ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΗ 2014

Δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Καβάλα η λαϊκή αγορά επειδή οι μικροπωλητές διαμαρτύρονται για το περιεχόμενο νέου νόμου που ψηφίζεται σήμερα και τη Δευτέρα στη Βουλή. Την Τετάρτη έγινε διαμαρτυρία στα γραφεία των βουλευτών. Αύριο συγκέντρωση μικροπωλητών στο χώρο της λαϊκής, πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης. Το απόγευμα και το βράδυ σήμερα εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης για την Λευκή Νύχτα. Πεζόδρομος η οδός Ομονοίας από το απόγευμα. Ανοιχτή η αγορά της Καβάλας την Κυριακή. Στο νέο λιμάνι κατέπλευσε χθες το ειδικό πλοίο Valiant Energy που θα αναλάβει ειδικές αποστολές για λογαριασμό της Ενεργειακής Αιγαίου. Το πρωί στο κεντρικό λιμάνι τελετή υποδοχής κι αγιασμός παρουσία του Μητροπολίτη Προκόπιου. Απατεώνας τα στοιχεία του οποίου αναζητούνται ξεγέλασε 38χρονο από τη Θάσο υποσχόμενος του εργασία που θα του απέφερε μέχρι και 300 ευρώ ημερησίως. Ο δήθεν Πρέσβης κατάφερε και πήρε από το θύμα του 1.800 ευρώ. Προανάκριση διενεργεί η Α.Δ. Καβάλας. 3 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι αντικαταστάθηκαν μετά από την παραίτηση τους. Θα γίνουν κι άλλες αλλαγές στα ψηφοδέλτια, αύριο η ανακήρυξη των υποψηφίων των τοπικών εκλογών.

Λόγω της χθεσινής Πρωτομαγιάς ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος μοίρασε στους πολίτες γλαστράκια με βασιλικό. Το μεσημέρι εκδήλωση του κ. Παπαδόπουλου για τη νεολαία στο καφέ «18». Το ψηφοδέλτιο του στη ΠΕ Καβάλας παρουσίασε ο Άρης Γιαννακίδης. Τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και το διοικητήριο επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Παππάς. Το απόγευμα ο Άρης Βέρρος παρουσιάζει σε εκδήλωση στη πλατεία Καπνεργάτη το πρόγραμμα της Συμπαράταξης Πολιτών. Σήμερα στην Καβάλα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς. Αύριο ο Αλέκος Αλαβάνος. Την Δευτέρα η Κατερίνα Μπατζελή.

Αρκετός κόσμος και φυσικά πολλοί υποψήφιοι στις δύο χθεσινές εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά. Αδύνατη για τεχνικούς και γραφειοκρατικούς λόγους είναι προς το παρόν η ρύθμιση χρεών στο Δήμο Καβάλας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν την αίτηση τους, δηλώνει ο Κ. Σιμιτσής. Το Καλοκαίρι του 2016 θα λειτουργήσουν πάλι τα Λουτρά των Ελευθερών. Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο και η Οικονομική Επιτροπή. Σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καβάλας παρουσιάζει το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη βιβλίο με θέμα το ναζισμό. Αύριο στο ΤΕΙ η 18η Χορωδιακή Συνάντηση Καβάλας. Αύριο στο κέντρο «Μιχάλης» χορευτική εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων. Την Κυριακή εκλογές στην Ένωση Καταναλωτών και στο παράρτημα Καβάλας των φυσικών.

Αναχωρεί σήμερα για την Αμαλιάδα η Ένωση. Στο αυριανό κρίσιμο ματς θα είναι μαζί της 50 οπαδοί από την Καβάλα. Το ράδιο Πρωϊνή θα μεταδώσει την αναμέτρηση με τον Τάσο Πατσίδη, σε ένα «ζωντανό» πρόγραμμα που θα αρχίσει αύριο στις 4 το απόγευμα. Την Κυριακή στις 9.30 το πρωί εκκίνηση από τον Άγιο Νικόλαο του 8ου λαϊκού αγώνα δρόμου στα βήματα του Απ. Παύλου.

 

Διαβάστε επίσης