• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΗ 2014

Σήμερα και αύριο το απόγευμα πραγματοποιείται στο λιμάνι της Καβάλας και πάνω από αυτό το 4ο αεροπορικό και θαλάσσιο σόου. Το ενδιαφέρον είναι διεθνές, οι οργανωτές υποστηρίζουν ότι όλα είναι έτοιμα για τις αεροπορικές επιδείξεις. Μόνο σήμερα στο σόου μετέχουν δύο βομβαρδιστικά της πολεμικής αεροπορίας, μόνο αύριο μετέχουν 3 αεροσκάφη του αεροπορικού κολεγίου Θεσσαλονίκης. Στη Δράμα δικάζεται σήμερα ο Ανδρέας Χτενάς που είναι κατηγορούμενος για το τριπλό έγκλημα της Θάσου και τη δολοφονία του Γιώργου Σιδηρόπουλου. Περισσότεροι από 80 οι μάρτυρες. Με τιμές ίδιες με αυτές των άλλων εταιριών άρχισε χθες να εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτής το φέρι μποτ «Στ. Φιλιάγκος». Αύριο και την Κυριακή θα βρίσκεται στη γραμμή του Πρίνου. 69χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Κάρυανης-Ορφανίου όταν το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του. Για το περιστατικό κλήθηκε ασθενοφόρο από την Καβάλα αφού το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Ελευθερούπολης ήταν απασχολημένο σε άλλο συμβάν. Ερώτηση για το πλωτό LNG κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης. Άρθρο υπέρ του LNG δημοσιεύει στον τοπικό τύπο σήμερα ο Βασίλης Λιόγκας.

Τα προβλήματα του Παληού απασχόλησαν τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Στον ΕΛΓΑ για τις πρόσφατες ζημιές στον πρώην Δήμο Ορφανού από την καταιγίδα βρέθηκε χθες ο Γιάννης Πασχαλίδης. Συνάντηση με δημοτικούς συμβούλους από την πόλη της Καβάλας μόνο θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα η νέα Δήμαρχος. Χθες τόσο η κ. Τσανάκα όσο και ο Άρης Βέρρος ψήφισαν αρνητικά στη παραχώρηση γραφείου στο Επιμελητήριο στη πολυκατοικία του Δήμου Καβάλας επί της οδού Ομονοίας. Λόγω του αεροπορικού σόου έγινε χθες καθαριότητα στο ανοιχτό κολυμβητήριο. Παραδίδεται σήμερα στο Κ.Υ. Ελευθερούπολης το ασθενοφόρο – δωρεά του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού.

Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού των αποφοίτων των Λυκείων. Αύριο το απόγευμα η συγγραφέας Λένα Μαντά παρουσιάζει στο καφέ Μαρκίζα το νέο της βιβλίο. Το βράδυ του Σαββάτου λαϊκό πανηγύρι στη συνοικία του Αγίου Λουκά. Την Κυριακή το πρωί συνάντηση συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών στη Λέσχη Αξιωματικών. Την Κυριακή το βράδυ στην παραλία η Καλοκαιρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου.

Ο Αντώνης Αντωνίου και ο Σάββας Λαζαρίδης παρουσίασαν χθες στον Ερασιτέχνη ΑΟΚ πρόταση για την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Η απάντηση του Ερασιτέχνη θα δοθεί σήμερα. Έντονες φήμες ότι σύντομα θα υπάρξει κι άλλη πρόταση. Τον σχεδιασμό της Ένωσης στη νέα αγωνιστική περίοδο άρχισε ο Γιάννης Τζήμας.

 

Διαβάστε επίσης