ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Σύσκεψη για τα δρομολόγια από και προς την Θάσο πραγματοποιήθηκε χθες στο Λιμεναρχείο Καβάλας χωρίς να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των ναυτιλιακών εταιριών. Στην σύσκεψη εκτός από την ΑΝΕΘ και την εταιρία Μητσόπουλου έλαβε μέρος και εκπρόσωπος της εταιρίας Στέλιος Φιλιάγκος, πλοίο της οποίας θα ενταχθεί στα δρομολόγια από την 1η Μάη. Αρμόδιο για να ορίσει συγκεκριμένα τα δρομολόγια είναι το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών. Διαμαρτυρία έξω από την πολυκατοικία που στεγάζει τα γραφεία της Χρυσής Αυγής έκανε χθες ομάδα αντιεξουσιαστών. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας το απόγευμα του Σαββάτου για την τελετή εγκαινίων των γραφείων. Στις 6 το ίδιο απόγευμα αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Πάρκο Φαλήρου. Εξέπνευσε χθες η προθεσμία που έθεσαν οι εκπρόσωποι του αγωγού ΤΑΡ αλλά δεν απάντησαν –όπως υποσχέθηκαν- στους τοπικούς φορείς για την εναλλακτική όδευση. Άγνωστος κρέμασε μια κούκλα από την υδατογέφυρα της ΔΕΥΑΚ στην Περιμετρική. Ταυτόχρονα τοποθέτησε στο ίδιο σημείο πανό όπου ήταν γραμμένη η λέξη «υπόληψη». 52χρονος συνελήφθη χθες στην Καβάλα για χρέη 244.000 ευρώ στο δημόσιο. Τρεις κάτοικοι Καλυβίων Θάσου καταδικάστηκαν με αναστολή από το Τριμελές επειδή το Καλοκαίρι του 2010 κατέστρεψαν ιστορική βρύση στην πλατεία του οικισμού επειδή ενοχλούσε οικόπεδο τους.

 

Διαψεύδει τις καταγγελίες Χρυσανίδη για πρόβλημα αρσενικού στο νερό της Ελευθερούπολης ο Βασίλης Ξουλόγης. Αναφορά στην Υπουργό Τουρισμού με την οποία να παραμείνει στην Καβάλα η υπηρεσία του ΕΟΤ έκανε ο Γιώργος Καλαντζής. Από τους εργοδότες και όχι τους ανέργους αρχίζει σήμερα και στον ΟΑΕΔ Καβάλας το πρόγραμμα για την απασχόληση 10.000 ατόμων, ηλικίας 30 έως 66 ετών. Ερώτηση για τους απλήρωτους εργαζόμενους του προγράμματος «Στηρίζω» κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ είχε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Από την ομάδα Σώρα θα προέρχεται η νέα δημαρχιακή υποψηφιότητα στην Καβάλα. Τελετή αλλαγής διοικητή της ΧΧ Μεραρχίας θα γίνει σήμερα το μεσημέρι. Την ίδια ώρα η διοίκηση του ΤΕΙ δίνει συνέντευξη τύπου για την συνεργασία της με πανεπιστήμιο του Καναδά. Το απόγευμα στον Γαλαξία εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Μάκη Παπαδόπουλου για τον αθλητισμό. Την Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο Ειρήνη της Χρυσούπολη εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλου.

 

Σήμερα το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη εκδήλωση των καθηγητών Γαλλικής γλώσσας. Στις 8 στο καφέ Μαρκίζα παρουσιάζεται βιβλίο του Κώστα Ραπτόπουλου ενώ στις 9 το βράδυ μουσική εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου στο Όσκαρ. Αύριο μαθητές του 4ου Γυμνασίου υλοποιούν ενημερωτική δράση για το ποδήλατο στην κεντρική πλατεία. Αύριο στον Δημοτικό Κήπο εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων. Την Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο Γαλαξίας εκδήλωση των ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών.

 

3 ομάδες της Β’ Εθνικής θα ελεγχθούν ως προς το μετοχικό τους κεφάλαιο. Η απόφαση της ΕΕΑ προκλήθηκε από τη γνωστή καταγγελία του ΑΟΚ. Ο διαιτητής Κυριαζίδης του Έβρου σφυρίζει το ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στο δημοτικό σχολείο της Κηπούπολης βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία της Ένωσης.

 

 

Διαβάστε επίσης