• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ζητούν οι 3 ναυτιλιακές εταιρίες του Νομού Καβάλας προκειμένου να συζητήσουν μαζί του την δικαιότερη κατανομή των υφιστάμενων χειμερινών δρομολογίων. Η συνάντηση θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Αποφυλακίστηκε χθες κατηγορούμενος για την γνωστή υπόθεση της διακίνησης των ναρκωτικών, την οποία αποκάλυψε η Α.Δ. Καβάλας τον Οκτώβρη. Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Παραμένουν προφυλακισμένοι 8 ακόμη κατηγορούμενοι. Μείωση δημοτικών τελών 50% σε ευπαθείς ομάδες αποφασίζει την Κυριακή το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίνει τον προϋπολογισμό του Δήμου Καβάλας για το 2015.  Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζουν η επιτροπή Ποιότητας Ζωής και η Οικονομική Επιτροπή. Νέα διόδια στην Εγνατία Οδό, στο Νομό Καβάλας, φέρνει η σχετική απόφαση της εταιρίας. Πλευρικά διόδια στην επαρχία Παγγαίου. Την περασμένη Κυριακή στην επίσκεψη Σώρρα στην Καβάλα οι οπαδοί του έδωσαν όρκο στις ιδέες του πίνοντας ειδικό νερό από πηγή μάλλον του Ολύμπου.

 

Συνεχίζεται σήμερα η αποχή των δικηγόρων, η οποία μάλλον θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα. Συντηρήσεις μονάδων άρχισαν και συνεχίζονται στο εργοστάσιο των λιπασμάτων. Καταλήψεις σε Λύκεια της πόλης είναι σε εξέλιξη από χθες, μάλλον συνεχίζονται και σήμερα. Εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Αριστεράς Καβάλας συνάντησαν χθες τη Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα. Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης η ΝΟΔΕ Καβάλας. Παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών ζητά η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας. Στην Καβάλα βρίσκονται από το πρωί δύο ντεντέκτιβ της Σκότλαντ Γιάρντ, έχουν συνάντηση με αστυνομικούς της ΑΜΘ στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου. Αύριο η ημερίδα για την ενδοοικογενειακή βία. Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Αρσονιάδης. Εκδηλώσεις σήμερα για την γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή για την μέρα της Εθνικής Αντίστασης.

 

Ένα χρόνο πρόγραμμα Στηρίζω γιορτάζουν με εκδηλώσεις το απόγευμα και αύριο το πρωί στο Εμπορικό Κέντρο οι συμμετέχοντες τοπικοί φορείς. Το βράδυ στη Στέγη εκδήλωση ποίησης από το σύλλογο Ρωσοελληνικής κουλτούρας. Αύριο στη Καβάλα εκδήλωση για τον καρκίνο του στόματος. Αύριο το απόγευμα στη Λέσχη Αξιωματικών παρουσιάζεται βιβλίο για την ζωή του Γιώργου Κατσάνη. Αύριο και μεθαύριο στο Αμφιθέατρο διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων της Θρακικής Εστίας.

 

Αναβλήθηκαν όλα τα ματς της Γ’ Εθνικής, ο ΑΟΚ ψάχνει αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι. Προθεσμία μέχρι σήμερα να επιστρέψει στην Καβάλα δόθηκε στον Πόποβιτς. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό της Καλαμίτσας αύριο το απόγευμα για το ματς της Ένωσης με τον Αρκαδικό.

 

 

Διαβάστε επίσης