ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης από τη Δράμα είναι ο νέος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ ΑΜ. Πρώτη φορά στα χρονικά ο πρόεδρος του τμήματος προέρχεται από τη Δράμα, κάτι που έγινε με τις ψήφους των μηχανικών της Καβάλας κι ειδικότερα της παράταξης των Αδέσμευτων Ενεργών Μηχανικών. Απορρίφθηκε από την αντιπροσωπεία αίτημα αναβολής των ψηφοφοριών που κατέθεσε η παράταξη Λάζαρου Βασιλειάδη. Πρόεδρος της αντιπροσωπείας εξελέγη ο Παντελής Ζηνάς. Πληρώθηκαν χθες οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Στις 11.30 το πρωί το σωματείο συναντά τους Μπεχράκη- Τσάρα. Την Δευτέρα το απόγευμα θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για το παλιό Νοσοκομείο. Πρόθεση του Υπουργείου είναι να αξιοποιηθεί από το δημόσιο το παλιό Νοσοκομείο για το χρονικό διάστημα που θα εκκρεμεί στη δικαιοσύνη η υπόθεση του ιδιοκτησιακού. Παράνομη θεωρεί το Υπουργείο Πολιτισμού κεραία της Cosmote στον Θεολόγο της Θάσου. Για αυτό κι απέρριψε αίτηση της εταιρίας η κεραία να αποκτήσει προσθήκη. Το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 62χρονου από το Περού που στις 18 Οκτώβρη 2013 έκλεψε πορτοφόλι γυναίκας, μέσα στο οποίο υπήρχε ποσό 900 ευρώ. Το περιστατικό έγινε σε τραπεζικό κατάστημα της πόλης. Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες για κατοχή χασίς και ηρωίνης. Χαλκό αξίας 30.000 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από βιομηχανική μονάδα στη ΒΙ.ΠΕ.

 

Ημερίδα για το νέο ΕΣΠΑ πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Θα την παρακολουθήσουν οι δήμαρχοι της ΑΜΘ αλλά και ο Άρης Γιαννακίδης. «Δεν θα γίνει ΚΔΑΥ στην Καβάλα» δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης ο πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ Κυριάκος Χαρακίδης. Νέα διοίκηση στο σύλλογο τους ψηφίζουν σήμερα οι δικαστικοί υπάλληλοι Καβάλας. Την Κυριακή εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο. Επισκέψεις σε υπηρεσίες και τοπικούς φορείς κάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοίνωσαν χθες ότι θα στηρίξουν τον Περικλή Αμπεριάδη στο Νέστο και τον Βαγγέλη Παππά στην Καβάλα. Δύο 48ωρες πανελλαδικές απεργίες ετοιμάζει η ΑΔΕΔΥ. Σχετική ενημέρωση σε συνδικαλιστές της πόλης έκανε χθες ο εκπρόσωπος της Ερμής Κασσές. Η βουλευτής Μαρία Κόλλια Τσαρουχά κατέθεσε ερώτηση για την έλλειψη προσωπικού στην Παιδόπολη. Στην Αθήνα είναι ο εκπρόσωπος των αγροτών του Νέστου Γιάννης Πασαλίδης προκειμένου να λάβει μέρος στις συναντήσεις με Κυβερνητικά στελέχη και αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης. Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής όπου συζητήθηκαν προβλήματα της Θάσου έλαβε μέρος ο Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Σήμερα το απόγευμα στην παλιά μουσική ρεσιτάλ πιάνου του Κώστα Τσολίδη, εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου. Αύριο από τις 11.30 το πρωί η Αλφαβητοπαρέλαση. Σάββατο και Κυριακή στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Ασκητική» με τον Βασίλη Βασιλάκη. Αύριο στις 8 το απόγευμα εκδήλωση της ΝΔ στο ξενοδοχείο Γαλαξίας όπου θα μιλήσει η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος- βουλευτής Άννα Ασημακοπούλου. Την Κυριακή εκδήλωση του συλλόγου «Γλυκιά Αγκαλιά» αλλά και ξενάγηση στα γλυπτά της πόλης από τους επαγγελματίες ξεναγούς.

 

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου ο ΑΟΚ. Η Ένωση αναχωρεί το πρωί για την Αθήνα. Από την Πάτρα οι διαιτητές της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

 

Διαβάστε επίσης