ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

1.500 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Αθήνας έρχονται στη Καβάλα από 4 έως 15 Οκτώβρη στο πλαίσιο εκδρομών των σχολείων τους. Πρόκειται για μια επιτυχία του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας που πέτυχε η συγκεκριμένη πρόταση μαθητικής εκδρομής να επιλεγεί από πολλά σχολεία του λεκανοπεδίου. Στην Αθήνα είναι από χθες οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων στη ΒΦΛ. Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ασημάκης Παπαγεωργίου υποσχέθηκε φθηνότερο φυσικό αέριο με βάση τη διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με τους Ρώσους. Συνάντησαν και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη. Σήμερα οι συνδικαλιστές της ΒΦΛ θα επισκεφθούν τη ΔΕΠΑ, το ΤΑΙΠΕΔ και τα γραφεία της εταιρίας. Σύμφωνα με χθεσινή ανακοινώσεις του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη η Καβάλα γίνεται έδρα της 2ης Περιφερειακής Διεύθυνσης του Λιμενικού Σώματος, η αρμοδιότητα της οποίας αφορά τη Μακεδονία και τη Θράκη. Παραμένουν σε κίνδυνο οι Λιμενικοί Σταθμοί Ελευθερών, Λιμεναρίων. Ερώτηση για τα δρομολόγια των φέρι μποτ κατέθεσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ίδια πρωτοβουλία θα πάρει και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Συνεδριάζει το μεσημέρι η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Καβάλας. Βασικό θέμα της συνεδρίασης η Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Δημοτικού Κήπου. Αντιδρούν Εμπορικός Σύλλογος και Ομοσπονδία.

 

Την Κυριακή εκλογές στο ΤΕΕ ΑΜ. Την Κυριακή εκλογές και στη ΝΔ Καβάλας για 10 μέλη της νομαρχιακής συνέλευσης προερχόμενα από ισάριθμους θεματικούς τομείς. Αύριο στις 12 το μεσημέρι σε συνάντηση στο Στέκι της Νέας Πόλης ιδρύεται η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Καταργήθηκε η στρατιωτική μουσική της ΧΧ Μεραρχίας και δεν εμφανίστηκε χθες στις εκδηλώσεις για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Πετυχημένες ήταν και οι δύο ημερίδες για τη μη καύση καλαμιών που έγιναν αυτή την εβδομάδα σε Αμυγδαλεώνα και Δοξάτο. Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Καβάλας 3 διαρρήξεις σε μονοκατοικίες της πόλης. Υπεύθυνοι είναι τρεις ανήλικοι που έχουν πολλές φορές απασχολήσει τις αρχές. Την Κυριακή το πρωί εκδηλώσεις για την ημέρα της Εθνικής Αντίστασης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γερομάρκος ήταν χθες στη Θεσσαλονίκη στα εγκαίνια της έκθεσης Philoxenia.

 

Ο Κώστας Ζουράρις θα συμμετάσχει το βράδυ στο Όσκαρ σε μουσική εκδήλωση. Αύριο το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Μερτζιανίδη παρουσιάζεται το βιβλίο για παιδιά του συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου. Αύριο και μεθαύριο το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η χορευτική κι ακροβατική παράσταση «Το σωματίδιο του Θεού». Το βράδυ του Σαββάτου στο Αμφιθέατρο παράσταση από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς του συλλόγου κατοίκων Παναγίας «Το Κάστρο».

 

Εκτός αποστολής μένει για το ματς με τη Δόξα Δράμας ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Καρλόπουλος. Προβλήματα τραυματισμένων ποδοσφαιριστών έχει και η Δόξα Δράμας. Η Ένωση είναι απολύτως έτοιμη να νικήσει αύριο το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την ομάδα του Ψυχικού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης