• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους από σήμερα οι δημοτικοί υπάλληλοι της Καβάλας προκειμένου να αποτρέψουν τις διαθεσιμότητες συναδέλφων τους, οι οποίες δεν αποκλείεται στο τέλος να είναι απολύσεις. Κάθε δημοτικό κτίριο και υπηρεσία βρίσκονται σε κατάληψη. Δεν έγινε αποκομιδή των σκουπιδιών το βράδυ. Κλειστοί θα είναι οι παιδικοί σταθμοί. Οι δημοτικοί υπάλληλοι θα συγκεντρωθούν το πρωί στην αυλή του Δημαρχείου. Δεν αποκλείεται οι ίδιες κινητοποιήσεις να συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα. Κατάληψη στις υπηρεσίες τους θα κάνουν το πρωί στο Διοικητήριο οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Στην Καβάλα θα βρίσκεται σήμερα ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Στις 2 το μεσημέρι θα μιλήσει στους εργαζόμενους της Καβάλας. Στις 7 το απόγευμα θα γίνει σύσκεψη τοπικών φορέων για το στεγαστικό πρόβλημα των υπηρεσιών της πόλης. Η σύσκεψη θα γίνει στο ΙΚΑ Καβάλας. Περαιτέρω μείωση των δρομολογίων των φέρι μποτ στην γραμμή της Κεραμωτής προκύπτει από την εφαρμογή νέου προγράμματος. Τα δρομολόγια μειώνονται από την Κυριακή. Θα είναι 7 τις καθημερινές, 5 το Σάββατο και την Κυριακή. Θετικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του σχεδίου του Περιγιαλίου. Ο Άρης Γιαννακίδης ενημέρωσε τον Δήμο Καβάλας ότι το σχέδιο θα το υπογράψει αμέσως μετά τις γιορτές. Αγγλίδα υπήκοος 60 ετών, μόνιμη κάτοικος Θάσου, πέθανε χθες μετά από αλεργικό σοκ το οποίο προκάλεσε τσίμπημα μέλισσας! Κλοπή οργάνων γυμναστικής αξίας 15.000 ευρώ καταγγέλθηκε χθες στην Α.Δ. Καβάλας από την διοίκηση του ΤΕΙ. Η κλοπή έγινε στο γυμναστήριο του ιδρύματος νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

 

Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Κώστας Μουτζούρης έπλεξε χθες το εγκώμιο του παραιτηθέντος προέδρου του ΟΛΚ Αδάμ Κοσμίδη. Όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας το Υπουργείο θέλει να λύσει τα προβλήματα και να συνεχιστεί κανονικά το έργο στο νέο λιμάνι. «Διερευνούμε την καταγγελία που έφθασε μας από τον Ντίνο Κλειτσιώτη» είπε ο Κ. Μουτζούρης. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε χθες την πληρωμή των κτηνοτρόφων της Καβάλας και της Θάσου. Αυτό όμως δεν επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο τους Νίκο Δημόπουλο. Στις 18 Δεκέμβρη θα δημοπρατηθεί το έργο ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης. 83χρονος οδηγός αυτοκινήτου σκοτώθηκε την Τετάρτη σε τροχαίο δυστύχημα στην Κάρυανη. Η Αστυνομία βρήκε τους δύο νεαρούς που στην περιοχή του Νέστου άρπαζαν τσάντες γυναικών. Τα περιστατικά που εξιχνιάστηκαν έγιναν όλα τον Αύγουστο φέτος. Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Την Δευτέρα η διοίκηση του Επιμελητηρίου και την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Αύριο το απόγευμα στο Δημοτικό Ωδείο θεατρική παράσταση της Θ. Μηχανής και του συλλόγου κατοίκων Νεάπολης. Την Κυριακή εκδηλώσεις στην Καβάλα για την μέρα της εθνικής αντίστασης. Την Κυριακή το πρωί ειδική απολογιστική συνεδρίαση για τα πεπραγμένα του 2011 στον Δήμο Παγγαίου.

 

Κρίσιμη Κυριακή αυτή που έρχεται και για τον ΑΟΚ και για την Ένωση. Και οι δύο ομάδες πρέπει να κερδίσουν τους αντιπάλους τους. «Χάνουμε τσάμπα βαθμούς» είπε ο Κώστας Βασιλακάκης, σχολιάζοντας τα παιχνίδια που πέρασαν. Για το ματς της Κυριακής με τον Πιερικό αμφίβολος είναι ο Πλιάγκας. Στην Ένωση συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ίκαρο. Ο Δημήτρης Γαλάνης έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες της ομάδας.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης