• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΓΕΝΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Το σύνολο του προσωπικού της Δ.Ο.Υ. Καβάλας θα κινητοποιηθεί τις επόμενες ημέρες σε καθημερινούς προληπτικούς ελέγχους στην αγορά, οι οποίοι θα γίνονται 7 ημέρες την εβδομάδα. Αυτό αναφέρει σχετική απόφαση της προϊσταμένης της υπηρεσίας. Οι έλεγχοι θα έχουν προληπτικό χαρακτήρα. Θα αφορούν κυρίως το θέμα της έκδοσης αποδείξεων. Επιτροπή που θα ετοιμάσει το συλλαλητήριο της 9ης Φεβρουαρίου στη Λυδία για τον αγωγό ΤΑΡ έφτιαξαν χθες οι τοπικοί φορείς. Τη Δευτέρα το μεσημέρι η συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη. Αύριο το απόγευμα νέα σύσκεψη τοπικών φορέων, αυτή τη φορά για το κτίριο του κάτω Νοσοκομείου. Συνεχίζει την επίσκεψη του στη Καβάλα ο πρίγκιπας της Αιγύπτου Οσμάν Ριφάτ Ιμπραήμ. Υποσχέθηκε βοήθεια στη Παιδόπολη. Σήμερα επισκέπτεται το Θεραπευτήριο της Ελευθερούπολης. Στάση αναμονής κρατούν οι αγρότες του Νομού Καβάλας. Δεν ετοιμάζουν κινητοποιήσεις αφού είναι σε εξέλιξη διάλογος με το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εργασίας. Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Την Δευτέρα το συμβούλιο Καβάλας.

 

Στις 8.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Γαλαξίας η πρώτη προεκλογική εκδήλωση της υποψήφιας Δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα. Δεν θα ανακοινώσει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σύσκεψη στη ΝΟΔΕ παρουσία του γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου. Υποψήφιους δημάρχους και στους 4 δήμους του Νομού υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Διήμερο σεμινάριο στα μέλη του αύριο και μεθαύριο οργανώνει στο ΤΕΙ ο σύλλογος λογιστών φοροτεχνικών. Αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Παππάς. Την Κυριακή το πρωί στο πάρκο Φαλήρου αντιρατσιστικό συλλαλητήριο. Τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ συνάντησε χθες ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Το δίκτυο ενημέρωσης Bloomberg πρόβαλε την συμφωνία ΒΡ- Ενεργειακής Αιγαίου. Στην συνέντευξη του ο Μαθιός Ρήγας ανακοίνωσε ότι η Ενεργειακή θα λάβει μέρος σε διαγωνισμούς και στο Μαυροβούνιο. Τακτική γενική συνέλευση την Κυριακή το πρωί του ΕΥΚ. Εκδήλωση για το νέο έτος πραγματοποιεί μεθαύριο ο ΛΑΟΣ Καβάλας.

 

Βασιλόπιτα για το νέο έτος κόβει το βράδυ στο Μπάτη το ΤΕΕ ΑΜ. Αύριο βασιλόπιτα του συλλόγου Αρεθούσα. Την Κυριακή γενική συνέλευση και βασιλόπιτα του συλλόγου Ποσειδώνας. Ίδιες εκδηλώσεις από τον σύλλογο Πολύτεκνων, την Θρακική Εστία, τον σύλλογο Ημαθιωτών. Αύριο βράδυ χορός και κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου κατοίκων Ποταμουδίων.

 

Αδύνατη θεωρείται στον ΑΟΚ η εξασφάλιση των προϋποθέσεων προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί μεταγραφικά. Τα χρήματα που προορίζονταν για ασφαλιστική, δημοτική, φορολογική ενημερότητα δόθηκαν στους παίκτες. «Διαζύγιο» Τσάκα με Ελευθεριάδη. Σήμερα η αποστολή της Ένωσης αναχωρεί για την Αθήνα όπου αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Φιλαθλητικό.

 

Διαβάστε επίσης