ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΗ 2014

Σύσκεψη για την διέλευση του αγωγού ΤΑΡ από τα Τενάγη των Φιλίππων έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του ΤΕΕ ΑΜ παρουσία αντιπροσωπείας της κατασκευάστριας εταιρίας. Απορρίφθηκαν διάφορες προτάσεις, μεταξύ των οποίων και η ευρισκόμενη σε εκκρεμότητα από τον Χειμώνα πρόταση των δύο Επιμελητηρίων. Εντύπωση προκαλεί το ότι για τη σύσκεψη δεν ενημερώθηκαν τα μέσα ενημέρωσης της πόλης. Χθες στην Αθήνα συζήτησαν για τον ΤΑΡ ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης και ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής. Το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας προσπαθεί να ιδιωτικοποιήσει το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα χωρίς να ενημερώσει κανέναν τοπικό φορέα. Η πρώτη διαδικασία ήταν άγονη, έγινε τον Μάη λίγο πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Απορρίπτεται από το διοικητικό πρωτοδικείο η ένσταση Ξουλόγη για το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών στον Δήμο Παγγαίου. Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσαν χθες στα χωριά του πρώην Δήμου Ελευθερών κι ενημερώθηκαν για το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργεί στα αμπέλια ο περονόσπορος. Μόνη ελπίδα η αποζημίωση μέσω των ΠΣΕΑ αλλά κι αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αρχές του νέου έτους.

Καβαλιώτης που ζει στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη χθες κατηγορούμενος για δύο επιθέσεις και ληστείες σε πολίτες της συμπρωτεύουσας. Ο Αρχέλαος Γρανάς ανακοίνωσε την κύρωση του αναδασμού στα Αμισιανά. Αύριο στην Καβάλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος. Έχουμε απογραφεί κανονικά, απαντά η ΔΕΥΑ Καβάλας στις ανακοινώσεις του αρμόδιου υπουργείου που την περιλαμβάνει στις δημοτικές επιχειρήσεις που δεν το ενημερώνουν για το πώς λειτουργούν. Πτώμα 88χρονης γυναίκας βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο λιμάνι της Καβάλας. Ειρηνοδικείο Παγγαίου κι Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης συζητούν πως θα συστεγαστούν στο κτίριο του δημοσίου στην Ελευθερούπολη όπου στεγάζονταν η εφορία.

Συνεχίστηκε χθες στη συνοικία του Τίμιου Σταυρού το φεστιβάλ «Φτου και Παίζει». Σήμερα στην συνοικία του Αγίου Λουκά. Το βράδυ η παράσταση «Πέρσες» στους Φιλίππους, παραγωγή του ΚΘΒΕ. Σάββατο και Κυριακή πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Χωράφα. Συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου στην είσοδο του Αρχαίου Θεάτρου των Φιλίππων. Αρχές Σεπτέμβρη η Καβάλα θα υποδεχθεί την φλόγα των Special Olympics.

Ποδοσφαιριστές επαγγελματίες από την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάρει ο ΑΟΚ ως δανεικούς. «Παγωμένα» τα θέματα της Ένωσης λόγω απουσίας από την Καβάλα του προέδρου Κώστα Παπακωνσταντίνου.

 

Διαβάστε επίσης