• 16 Μαΐου 2024,

Όλα έγιναν γρήγορα

 Όλα έγιναν γρήγορα

Νωρίτερα απ΄ ότι είχε ανακοινωθεί, δηλαδή γύρω στις 10.00 χθες το πρωί επανήλθε το νερό της ύδρευσης στο κέντρο της πόλης, σε πολλές συνοικίες της Καβάλας. Η διακοπή υδροδότησης κράτησε περίπου δύο ώρες. Ξεκίνησε δηλαδή στις 8.00 το πρωί. Τότε άρχισαν να εργάζονται εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ επί της γαλλικής δημοκρατίας σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης, στον οποίο αντικατέστησαν βάνα.
Οι εργασίες εξελίχθηκαν γρήγορα κι έτσι η ταλαιπωρία των καταναλωτών διήρκεσε πολύ λιγότερο απ΄ ότι είχε προειδοποιήσει η ΔΕΥΑΚ.
Στην επιχείρηση οι εργαζόμενοι δεν ασχολούνται με αυτά τα καθημερινά ζητήματα, αλλά με το μέλλον της ΔΕΥΑΚ, τώρα που θ΄ αναλάβει η νέα δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα.
Πολλοί εργαζόμενοι είναι ενοχλημένοι με τον απερχόμενο δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή, που με πρόσφατες δηλώσεις του επανέφερε το σενάριο κατάργησης της επιχείρησης, απορρόφησής της από το Δήμο Καβάλας. Οι εργαζόμενοι διαφωνούν με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κατηγορούν τον κ. Σιμιτσή ότι προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα, να επηρεάσει τη νέα δήμαρχο, προκειμένου να καταργήσει μία δημοτική επιχείρηση, που για τους εργαζόμενους έχει παρόν και φυσικά και μέλλον.

 

Διαβάστε επίσης