ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27  ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Δεν είχε αποτέλεσμα η πολιτική παρέμβαση που έκαναν στο Υπουργείο Ενόπλων Δυνάμεων οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου» στον Δήμο Καβάλας. Τώρα η διοίκηση του Δήμου, το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να αποφασίσουν τις επόμενες τους κινήσεις. Να διεκδικήσουν το στρατόπεδο ή να συνεχίσουν τη διαπραγμάτευση με τον αξιωματικό Κρασανάκη, εκπρόσωπο του Υπουργού Πάνου Καμμένου. Την Πέμπτη στο Πέραμα η Ενεργειακή Αιγαίου τελεί αγιασμό στο ιδιόκτητο γεωτρύπανο της «Energean Force». Λίγο πριν ή λίγο μετά το Πάσχα το γεωτρύπανο θα έρθει στον κόλπο της Καβάλας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παπαδόπουλος εξήγησε χθες ότι η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του ΤΑΡ αλλάζει στη Νέα Καρβάλη και στο Ποντολίβαδο. Θέμα αρσενικού στο νερό της Νικήσιανης και της Ελευθερούπολης έθεσαν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου οι Θόδωρος Μπόνος- Βασίλης Ξουλόγης. «Η κατάσταση ελέγχεται. Βρήκαμε τι προκάλεσε την αύξηση του αρσενικού» απάντησε ο Δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης. Επανήλθε σε σωστή θέση στο έργο του νέου λιμανιού ο τεχνητός ογκόλιθος που την Τρίτη μετακινήθηκε προς την θάλασσα.

 

Στην Κωνσταντινούπολη ταξιδεύει σήμερα η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Κι άλλα νέα ασθενοφόρα αναμένονται το πρωί στον χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου. Στο 2ο και 7ο Γυμνάσιο και στο 2ο Λύκειο βρέθηκαν χθες ο αντιδήμαρχος Φίλιππος Φιλιππίδης και η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαρία Φρατζεσκάκη. Την Παρασκευή 3 Απριλίου θα γίνει στην Κομοτηνή ημερίδα για το νέο ΕΣΠΑ, οργανώνεται από την ΠΕΔ και την Περιφέρεια ΑΜΘ. Νέα διοίκηση του σωματείου τους ψηφίζουν από το πρωί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη οι Δημοτικοί Υπάλληλοι. Το απόγευμα σε ξενοδοχείο της πόλης εκδήλωση του Επιμελητηρίου για το ΓΕΜΗ. Το μεσημέρι σύσκεψη για τον πυρετό Έμπολα, συνεδρίαση της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας. Αύριο το απόγευμα οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο οργανώνουν σύσκεψη τοπικών φορέων.

 

Καθηγητής του ΤΕΙ Καβάλας θα συμμετάσχει τον Μάη σε έκθεση επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας στο Πεκίνο. 1ο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό εξασφάλισαν μαθητές της Α’ τάξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου. Μουσική εκδήλωση σήμερα το βράδυ από τους καθηγητές αγγλικής γλώσσας. Σάββατο και Κυριακή στη Στέγη η θεατρική παράσταση «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού».

 

Χωρίς τον Παρμαξίδη και με αμφίβολο τον Χάρη Παππά ο ΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής στους Αμπελόκηπους. Η Ένωση βρέθηκε χθες στο 11ο Δημοτικό Σχολείο των Ποταμουδίων. Αύριο στις 5 το απόγευμα υποδέχεται στην Καλαμίτσα τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης