• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Συνάντηση με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας είχε χθες το μεσημέρι η Δήμαρχος προκειμένου να τους ενημερώσει για τη λειτουργία της Χριστουγεννιάτικης αγοράς στον Δημοτικό Κήπο. Στα 21 περίπτερα αυτής θα πωλούνται μόνο ζαχαρώδη από ντόπιους επαγγελματίες. Για την ίδια πρωτοβουλία ίσως συνεδριάσει σήμερα εκτάκτως το τοπικό συμβούλιο.

Τα Επιμελητήρια της Θράκης έστειλαν επιστολή στον Υπουργό Σταθάκη ζητώντας επείγουσα συνάντηση μαζί του επειδή η απλήρωτη επιδότηση εργασίας του 2010 κινδυνεύει με παραγραφή στο τέλος του έτους. Ίδιο πρόβλημα έχουν και οι επιχειρήσεις της Ανατολικής Μακεδονίας, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται στην πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων της Θράκης. Αθωώθηκαν χθες στο Τριμελές Καβάλας 20 ναυτεργάτες που κατηγορούνταν για παρακώλυση συγκοινωνιών σε απεργία του 2010. Η υπόθεση δικάστηκε μετά από έφεση. Απευθείας αναθέσεις και σπατάλες στη Δημωφέλεια κατήγγειλε ο Γιάννης Μούτλιας. Η καταγγελία έγινε στην απολογιστική συνέντευξη τύπου του συνδυασμού Ο Τόπος της Ζωής μας. Την Τετάρτη ο Κώστης Σιμιτσής συνάντησε μέλη και δημοτικούς συμβούλους της ομάδας του στους οποίους φέρεται να είπε ότι δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2019. Μέσα στον Δεκέμβρη τελειώνει το έργο του δρόμου προς το Νοσοκομείο. Τελειώνουν επίσης τα έργα στην πλατεία Πελεκανίδη στις Κρηνίδες, η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο κτίριο του Αγίου Σίλα. Διαψεύδει η ΟΝΝΕΔ Παγγαίου ότι την Κυριακή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ που δεν έγιναν, υπήρξαν προβλήματα στα εκλογικά τμήματα του Παγγαίου.

Αθρόα προσέλευση δασκάλων και νηπιαγωγών στη χθεσινή γενική συνέλευση του συλλόγου, η οποία έγινε στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Λίγος κόσμος στην χθεσινή ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη στη Δ. Βιβλιοθήκη. Συμμετοχή στη διαμαρτυρία για την όδευση του ΤΑΡ την Κυριακή το μεσημέρι δήλωσαν η Συμπαράταξη Πολιτών, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, η παράταξη του Βαγγέλη Παππά. Στα ορεινά δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου βρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ξανθόπουλος. Οι γιατροί του Νοσοκομείου συνάντησαν τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ. Διαμαρτυρία για την υποβάθμιση του ΕΣΥ χθες στο Νοσοκομείο.

Εκδήλωση για τα 20 χρόνια της ομάδας αιμοδοσίας στη Νέα Καρβάλη θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου. Η Χριστίνα Μαξούρη αύριο βράδυ στη σκηνή του «Αντιγόνη Βαλάκου» στη παράσταση «Δανεικά Παπούτσια». Η ορχήστρα δωματίου «Βιρτουόζοι των Βρυξελών» το απόγευμα της Κυριακής στο Όσκαρ, σε εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου. Σιωπηρή πορεία στο κέντρο της πόλης για την διεθνή ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών έκαναν πολίτες χθες το απόγευμα.

Στις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής η αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον Εορδαϊκό. 15 μέρες εκτός προπονήσεων ο Καζάκης. Χωρίς τον τραυματία Βάργκας η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης