• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ο Διονύσης Μπεχράκης και ο Γιάννης Τσάρας επισκέφθηκαν χθες το πρωί το εργοστάσιο των λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλη χωρίς να έχουν σημαντικά νέα στις αποσκευές τους. Συναντήθηκαν με τη διοίκηση του σωματείου, τους πρόσφατους συνταξιούχους της ΒΦΛ. Συζητήθηκαν θέματα όπως η ομαλοποίηση των πληρωμών του μόνιμου προσωπικού, οι νέες συμβάσεις των «εργολαβικών», η ανάγκη προσλήψεων. Προφυλακιστέος κρίθηκε από Ανακριτή και Εισαγγελέα μετά τη χθεσινή απολογία του ο 45χρονος που πριν μια εβδομάδα πυροβόλησε κατ’ επανάληψη κατά της πόρτας του διαμερίσματος του γείτονα του σε πολυκατοικία στο Παληό. Θέματα οικονομικής φύσεως του «μικρού» Δήμου Παγγαίου απασχόλησαν τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην Ελευθερούπολη. Εγκρίθηκε ο ισολογισμός του 2010 το πρώην Δήμου. Μετωπική σύγκρουση επιβατικών αυτοκινήτων σημειώθηκε χθες στις στροφές του Αγίου Σίλα. Τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί. Εκπρόσωπος εταιρίας μαρμάρων στη Θάσο καταδικάστηκε χθες στο Τριμελές σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή επειδή οι λατομικές εργασίες στη θέση Σαλιάρα είχαν επεκταθεί εκτός του εγκεκριμένου χώρου.

 

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Χρήστος Κοπατσάρης παρουσιάζει το πρωί τη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου. Το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Την Τετάρτη συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να εκλέξει Συμπαραστάτη του Δημότη. Σήμερα θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Ο Δήμος Καβάλας απέστειλε χθες στο Υπουργείο Εργασίας την πρόταση των τοπικών φορέων για το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας. Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας έκανε χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Η Επιτροπή Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας έστειλε επιστολή στον κ. Λαφαζάνη για την αλλαγή όδευσης του ΤΑΡ. Την Δευτέρα η συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Καβάλας. Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Καβάλας έστειλαν επιστολή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Την προσεχή Δευτέρα αρχίζουν οι 5νθήμερες εκδρομές μαθητών της Γ’ τάξης των Λυκείων του Νομού Καβάλας.

 

Στο Φανάρι για την λειτουργία της Κυριακής της Ορθοδοξίας ταξιδεύει μαζί με 50 Καβαλιώτες ο Μητροπολίτης Προκόπιος, καλεσμένος του Οικουμενικού Πατριάρχη. Η Ενεργειακή Αιγαίου ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει τα έξοδα των εκδρομών του Ειδικού σχολείου. Αύριο βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» αρχίζουν οι παραστάσεις του έργου «Δάφνες και Πικροδάφνες» του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Η Κυριακή Οβαλιάδου παραμένει πρόεδρος στη διοίκηση του συλλόγου Γυναικών Ζωγράφων. Την Κυριακή το απόγευμα ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τραγουδά στο Όσκαρ υπέρ της προστασίας των αδέσποτων ζώων.

 

Χωρίς τον τιμωρημένο Γαβριηλίδη πιθανόν και τον άρρωστο Βιτλή ο ΑΟΚ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Κυριακή το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη» την Θύελλα Φιλώτα. Στα χαρτιά θα κερδίσει το ματς του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό η Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης