• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

Επιεικής είναι η πρόταση του Εισαγγελέα για τους περισσότερους κατηγορούμενους της δίκης που συνεχίζεται στη Κομοτηνή κι αφορά τις ληστείες τραπεζών σε διάφορα σημεία της ΑΜΘ. Σύμφωνα με την πρόταση δεν υπήρχε εγκληματική οργάνωση αλλά μια παρέα που δρούσε κατά περίπτωση. Η δίκη συνεχίζεται σήμερα, απόφαση αναμένεται την Δευτέρα ή την Τρίτη. Χθες η Οικονομική Αστυνομία και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβαν στη Νέα Πέραμο 64χρονη που συνέχιζε να εισπράττει την σύνταξη του πρώτου συζύγου της αν και στο μεταξύ είχε ξαναπαντρευτεί. Τώρα η 64χρονη πρέπει να επιστρέψει στο ΙΚΑ 55.000 ευρώ μαζί με τους νόμιμους τόκους. Συνάντηση γνωριμίας με τους οικοπεδούχους του Βιοτεχνικού Πάρκου είχε χθες ο νέος πρόεδρος της εταιρίας Τάσος Τσολάκης. Όπως είπε για να είναι βιώσιμο το βιοτεχνικό πάρκο πρέπει να πουληθούν αρκετά ακόμη οικόπεδα. Συνεδρίασαν χθες βράδυ η διοίκηση του Επιμελητηρίου αλλά και η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Πίεση προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος για την διέλευση του ΤΑΡ από τον Νομό Καβάλας προτείνει ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Λάζαρος Βασιλειάδης. Η ΟΝΝΕΔ Καβάλας διαψεύδει ότι υπάρχει πρόβλημα με τους εκλέκτορες της στη ψηφοφορία για νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ, προερχόμενους από τη Θάσο και το Νέστο.

 

Σε ποινή 8 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ καταδικάστηκε χθες στο Τριμελές Καβάλας ιδιοκτήτης καφενείου από το Παγγαίο επειδή σε αυτό διεξάγονταν παράνομο διαδικτυακό στοίχημα. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος ετοίμασε νέα σύμβαση ανάμεσα στα ΕΛΠΕ και την Ενεργειακή. Η διαδικασία έγκριση της περνά από την Βουλή. Ανεβαίνει συνεχώς η στάθμη της θάλασσας κι αυτή πλησιάζει το δρόμο. Το γεγονός διαπιστώνεται ειδικά σε μέρες με νοτιά, στην ανατολική πλευρά της πόλης, κοντά στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Ο Περιφερειακός Προϊστάμενος εκπαίδευσης αποφάσισε περικοπές εκδρομών και εορτών σε γυμνάσια και λύκεια του Νομού Καβάλας προκειμένου να καλυφθούν οι χαμένες διδακτικές ώρες λόγω καταλήψεων. Συνεχίζονται σήμερα οι ορκωμοσίες απόφοιτων του ΤΕΙ Καβάλας. Άδικες θεωρούνται οι αποζημιώσεις αγροτών του Ν. Καβάλας που χθες ανακοίνωσε ο ΕΛΓΑ.

 

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Θανάσης Τσαυτάρης θα παρακολουθήσει αύριο το πρωί στη Χρυσούπολη ημερίδα για την γεωθερμία. Αύριο το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση των εκδόσεων «Σαϊτα» με θέμα «Ένα απόγευμα χωρίς τηλεόραση». Την Κυριακή το πρωί στον Δημοτικό Κήπο η νεολαία εθελοντισμού κι ανάπτυξης Καβάλας οργανώνει εκδήλωση για το Aids.

 

Πιο επιθετικό σχήμα δοκιμάζει στις προπονήσεις του ΑΟΚ ο Σίμος Ανθουλάκης. Αναλυτικά τα σχέδια του θα φανούν στο δίτερμα που θα γίνει σήμερα. Με δηλώσεις του ο πρώην προπονητής της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις που επιχειρήθηκαν στο έργο του στο ματς με την Νίκη Βόλου. Σήμερα αναχωρεί για την Αθήνα η Ένωση. Αύριο παίζει με την Αγία Παρασκευή.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης