ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια σήμερα στις 5 το πρωί στο κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ομονοίας. Εκδηλώθηκε φωτιά που προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του καταστήματος, η φωτιά αντιμετωπίστηκε από την Π.Υ. Καβάλας. Σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε χθες στο Μονομελές γυναίκα επειδή από αμέλεια προκάλεσε την φωτιά στα σπίτια της οδού Θράκης στον Βύρωνα, τον Αύγουστο του 2013. Απολογούμενη αρνήθηκε την κατηγορία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης την ώρα του περιστατικού μαγείρευε. Το μαγειρικό σκεύος ανεφλέγη με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά που κατέστρεψε δύο σπίτια. Νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη είχε χθες στην Αθήνα ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Συζήτησαν τα έργα στα πλημμυρισμένα Τενάγη. Με απόφαση της χθες η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ ενίσχυσε τα χρήματα για τα ίδια έργα με ποσό 250.000 ευρώ. Το νέο ΕΚΑΒ Ροδολίβους είναι πιθανό να αναλάβει αρμοδιότητα κάλυψης της περιοχής της Τούζλας. Την Κυριακή το απόγευμα η πρώτη προσυνεδριάση διαδικασία του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα.

Στις 11 το πρωί συλλαλητήριο συνταξιούχων στην πλατεία Καπνεργάτη. Την Κυριακή το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας εμποροϋπαλλήλων για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. Την ερχόμενη εβδομάδα οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου επιστρέφουν στο κτίριο τους. Εξ αυτού του λόγου δεν θα λειτουργήσουν από τη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Τετάρτη. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας του Χ. Πριονίδη στη Νέα Πέραμο μεταφέρθηκαν χθες τα 21 νέα ασθενοφόρα. Ομόφωνες αποφάσεις έλαβε στη χθεσινή συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Μεγαλώνει ο χώρος των δημοτικών συμβούλων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος εκπροσώπησε και τη Κυβέρνηση στα χθεσινά εγκαίνια του γεωτρύπανου της Ενεργειακής στο Πέραμα. Συνεδριάζει το πρωί παρουσία του νέου διοικητή της Π.Υ. Καβάλας το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας.

Την Κυριακή το απόγευμα ρεσιτάλ πιάνου του Κωνσταντίνου Δεστούνη στο Όσκαρ. Πλήθος εκδηλώσεων στους πεζόδρομους Σάββατο και Κυριακή πρωί. Η θεατρική παράσταση «Καλώς ήρθες Κλαίρη» στην αίθουσα Παπαϊωάννου του Δημοτικού Ωδείου την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ. Η Λουντμίλα Βέκιου είναι η νέα πρόεδρος του συλλόγου Αίσωπος. Η Σοφία Καρακολίδη νέα πρόεδρος του συλλόγου κατοίκων Παληού.

 

Κάλεσμα στους Καβαλιώτες το Σάββατο να είναι στο γήπεδο για να στηρίξουν τον ΑΟΚ έκαναν χθες Δήμος Καβάλας, Λέσχη Φιλάθλων, ΣΦΑΟΚ, παλαίμαχοι. Από τη Μεγάλη Δευτέρα σκακιστικοί αγώνες στην πόλη μας με τον τίτλο «Κύπελλο Πάσχα».

 

Διαβάστε επίσης