ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

Το Επιμελητήριο παρεμβαίνει στο θέμα του νέου κανονισμού των πεζόδρομων προκειμένου να βοηθήσει να υπάρξει συμφωνία επαγγελματιών και Δήμου Καβάλας. Οργανώνει συνάντηση το μεσημέρι της Δευτέρας με τους επαγγελματίες που διαμαρτύρονται και για τα κάγκελα που τοποθετήθηκαν στους πεζόδρομους. Ταυτόχρονα το Επιμελητήριο ενδιαφέρεται και για το σενάριο αλλαγής του δακτυλίου στο κέντρο της πόλης, εντός του οποίου απαγορεύεται να λειτουργήσουν νέα ιχθυοπωλεία.

Με αποβολή λίγων ημερών τιμωρήθηκαν χθες μαθητές σχολείου της πόλης που τις προηγούμενες μέρες έπαιξαν ένα περίεργο παιχνίδι, εξ αιτίας του οποίου τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο συμμαθητής τους. Ειδικότερα εκτός σχολείου οι μαθητές χτύπησαν τον συμμαθητή τους στο στήθος για να του προκαλέσουν λιποθυμικό επεισόδιο. Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου ο Γιώργος Βερβερίδης υπερασπίστηκε τον πατέρα του και δημοτικό σύμβουλο Γρηγόρη που κατηγορείται ότι κακοποίησε σκύλο. Ο Γιώργος Βερβερίδης είπε ότι ο πατέρας του είναι αθώος, η μητέρα του εξ αιτίας της προβολής του περιστατικού υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο! Συνελήφθη χθες 42χρονος στην Καβάλα επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν 132 γραμμάρια χασίς. Πιθανή είναι στις 9 σήμερα το βράδυ συγκέντρωση μαθητών στη πλατεία Καπνεργάτη για να συζητηθούν θέματα και προβλήματα εκπαίδευσης. Το βράδυ πραγματοποιούν στον Αμυγδαλεώνα γενική συνέλευση οι κτηνοτρόφοι του Νομού προκειμένου να αποφασίσουν κινητοποιήσεις.

Στο Υπουργείο Οικονομικών θα είναι σήμερα η Δήμαρχος, στη δεύτερη μέρα της επίσκεψης της στην Αθήνα. Στην Αθήνα ήταν και ο Δήμος Θάσου. Το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Κλειστή θα είναι από το πρωί έως το μεσημέρι η οδός Ερυθρού Σταυρού από την Μητροπολίτου Χρυσοστόμου έως τον κόμβο Φαλήρου. 800 πρόσφυγες έφερε χθες βράδυ στην Καβάλα το πλοίο καταμαράν. Συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο λιμάνι για το έργο των πλωτών εξεδρών. Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν για το Νοέμβρη τα σωματεία συνταξιούχων Ν. Καβάλας. Ανοιχτή θα είναι την Κυριακή η αγορά αφού αυτό επιτρέπεται από την καινούργια νομοθεσία. Εκδήλωση για την αγροτική ανάπτυξη πραγματοποιεί αύριο στο Διοικητήριο η Περιφέρεια ΑΜΘ. Στην Χρυσούπολη θα συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα μοιραστούν στους πρόσφυγες από την Συρία.

 

Σήμερα το απόγευμα διάλεξη καθηγήτριας περσικής λογοτεχνίας στο Ιμαρέτ και φιλανθρωπική εκδήλωση από τον σύλλογο Σείριο. Αύριο ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας προσκαλεί στην πόλη μας συλλόγους με ίδιο αντικείμενο από την ΑΜΘ. Την Κυριακή η γιορτή του κάστανου στο Παλαιοχώρι. Την Κυριακή στο Εμπορικό Κέντρο εκδήλωση για τον μητρικό θηλασμό. Την Κυριακή το απόγευμα ρεσιτάλ πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο.

 

Μένει στην Ένωση ο Βαν Ντερ Μαρς. Δεν θα αποκτηθεί ο Πόποβιτς. Το ματς του ΑΟΚ στον Λαγκαδά θα σφυρίξει ο διαιτητής Αγγελούλης από τη Λάρισα. Στο ματς του Νέστου με τον Άρη διαιτητής ο Συμεωνίδης από την Πιερία. Χθες το απόγευμα η διοίκηση του ΑΟΚ παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Διαβάστε επίσης