ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Στον Ανακριτή Καβάλας θα οδηγηθεί σήμερα ο 44χρονος από τη Θάσο που κατηγορείται ότι πριν από 3 χρόνια βίασε την κόρη του. Αμέσως μετά θα είναι κρατούμενος μόνος, είτε στο κρατητήριο του Α.Τ. Χρυσούπολης είτε σε αυτό του Α.Τ. Ελευθερούπολης. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας αποφεύγει να οδηγήσει τον κατηγορούμενο στο κτίριο της φοβούμενη αντιδράσεις των άλλων κρατουμένων. Για προεκλογικούς λόγους πρόκειται να επισκεφθούν την Καβάλα ο Φώτης Κουβέλης και ο Αλέκος Αλαβάνος. Την Κυριακή των Βαΐων το τοπικό ΠΑΣΟΚ οργανώνει ημερίδα για τον τουρισμό παρουσία του προέδρου του ΕΟΤ. Απεργούν σήμερα δάσκαλοι και νηπιαγωγοί σε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας αντίθετοι στην αυτοαξιολόγηση. Συνέντευξη τύπου για θέματα της ΑΜΘ έδωσε χθες στα γραφεία των ΑΝΕΛ ο Τέρενς Κουίκ. Απαλλακτική είναι η πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών σχετικά με όλους τους κατηγορούμενους στην υπόθεση των έργων του Βιοτεχνικού Πάρκου. Εντός δύο μηνών αναμένεται το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης. Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Αρχέλαο Γρανά θα είναι ο Τάσος Τσαλδαρίδης. Για σήμερα μετατέθηκε η αποστολή των αναλύσεων του νερού της Ελευθερούπολης από το ειδικό εργαστήριο της Λάρισας στην Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας.

 

Η ομάδα του Νίκου Ξανθόπουλου ανακοίνωσε επίσημα χθες ότι συμμετέχει στην προσπάθεια της Δήμητρας Τσανάκα. Εκδήλωση για την υγεία και την πρόνοια οργανώνει το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος. Την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσει το εκλογικό κέντρο του Βαγγέλη Παππά. Ανακοίνωση για την κακή κατάσταση του δασικού χωριού εξέδωσε ο Φίλιππος Αναστασιάδης, επιρρίπτει ευθύνες στον Βασίλη Ξουλόγη. Ο απολογισμός του κοινωνικού παντοπωλείου για το 2013 θα απασχολήσει την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Νωρίτερα συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή. Στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής κυκλοφοριακών θεμάτων του Δήμου Καβάλας απερρίφθη πρόταση του Διοικητή της Τροχαίας να καταργηθεί ο πεζόδρομος της οδού Δοϊράνης. Παράταση της προθεσμίας περαίωσης του έργου «εξωτερική θωράκιση του κεντρικού λιμανιού της Καβάλας» ως το τέλος του έτους έδωσε στην ανάδοχο εταιρία η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας. Ωστόσο η ευθύνη είναι της εταιρίας κι έτσι θα υπάρξουν σε βάρος της ποινικές ρήτρες. Στην Δράμα θα βρίσκεται σήμερα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Αρχίζει το πρωί στο ξενοδοχείο Λούσυ το 2ο Σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής. Στις 10 το βράδυ συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον Όμιλο. Την Κυριακή εκλογές στον Όμιλο Πόντιων Χορευτών. Καθαρισμός του δάσους της Παναγούδας από την Νεολαία Εθελοντισμού του Δήμου Καβάλας. Κοινή εκδήλωση τοπικών συλλόγων για την ημέρα μνήμης διωγμών θρακικού ελληνισμού. Αύριο το απόγευμα παρουσιάζεται στη Δ. Βιβλιοθήκη βιβλίο αφιερωμένο στη ζωή του Ευθύμη Δαβιτζόγλου.

 

Αύριο το απόγευμα η Ένωση αντιμετωπίζει στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τον Αρκαδικό και πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε. Ο ΑΟΚ περιμένει και θα συνεχίσει να περιμένει νέα από την Αθήνα περί της πρότασης του για αναδιάρθρωση της Β’ Εθνικής.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης