ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΛΗ 2014

Ένα 24ωρο μετά το πετυχημένο συλλαλητήριο των Καβαλιωτών κατά του πλωτού LNG ταξιδεύουν σήμερα στην Αθήνα για να ενημερωθούν από την ΔΕΠΑ εκπρόσωποι του ΤΕΕ ΑΜ και του Επιμελητηρίου. Η ενημέρωση θα αρχίσει στα γραφεία της εταιρίας στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, ενδέχεται να συνεχιστεί στη Ρεβυθούσα. Διακοπές ρεύματος λόγω της απεργίας των εργαζομένων της ΔΕΗ έγιναν χθες το απόγευμα και το βράδυ σε διάφορες περιοχές του Ν. Καβάλας. Ενδέχεται ίδια να είναι η κατάσταση και σήμερα. Το Λιμεναρχείο σχημάτισε δικογραφία κατά της NEL επειδή το πλοίο «Θεόφιλος» αναχώρησε χθες το απόγευμα από την Καβάλα, με καθυστέρηση 24 ωρών. Η Ασφάλεια Καβάλας εξιχνίασε υπόθεση ληστείας που έγινε σε ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της πόλης τον Ιούνιο του 2014. Στην υπόθεση εμπλέκονται 4 δράστες. Χθες σε χωριό του Νέστου συνελήφθη 59χρονος επειδή είχε σπίτι του δενδρύλλια κάνναβης. Περιοδεία στην ΑΜΘ χωρίς να επισκεφθεί την Καβάλα αρχίζει σήμερα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κικίλιας.

Αθωώθηκαν χθες στο Τριμελές ο Λευθέρης Μερέσης και τα μέλη της δημαρχιακής επιτροπής Θάσου το 2010. Ήταν κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος με αφορμή μη αφαίρεση άδειας λειτουργίας καταστήματος στον Λιμένα το οποίο είχε 4 διαδοχικές παραβάσεις. Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Χρήστος Κοπατσάρης διαβεβαιώνει ότι εντός του μήνα θα αποκατασταθεί η βλάβη στον ψηφιακό φλουροαγγειογράφο της Οφθαλμολογικής Κλινικής. Οι 4 Δήμοι του Νομού και η Π.Ε. Καβάλας ενισχύονται από το Υπουργείο Εσωτερικών με χρηματικά ποσά που αφορούν τους ΚΑΠ, τακτοποίηση προηγούμενων χρεών, προνοιακά επιδόματα, διατροφικό επίδομα. Ο Φάνης Κασσούλας και η Μαρία Λύκου εξελέγησαν στην Πανελλήνια Επιτροπή του κόμματος «Το Ποτάμι». Την Βουλγαρία επισκέφθηκε ο νέος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Νέα συνάντηση με τα μέλη της δημοτικής της ομάδας θα έχει την Δευτέρα η Δήμητρα Τσανάκα. Στο ΠΕΔΥ Καβάλας οργανώθηκε ομάδα ψυχοπροφύλαξης και υποστήριξης μητρικού θηλασμού.

Με την παράσταση Ιλιάδα που σκηνοθετεί ο Στάθης Λιβαθηνός αρχίζει αύριο βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων το 57ο Φεστιβάλ. Σήμερα στη παλιά μουσική εγκαινιάζεται έκθεση ψηφιδωτών της Δήμητρας Καμαράκη. Στον ίδιο χώρο αμέσως μετά θα μιλήσει ο Δημήτρης Μαρωνίτης. Αύριο βράδυ στο Ακόντισμα το 34ο Φεστιβάλ Ήλιος και Πέτρα.

Μόνος του ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ ψάχνει να βρει λύση για την ομάδα, εξετάζει νέες προτάσεις, αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα με δύο παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου. Μεμονωμένα παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ασχοληθούν με την ομάδα. Με την προβλεπόμενη δικαστική διαδικασία άλλαξε όνομα η Ένωση. Πλέον ονομάζεται Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Διαβάστε επίσης