Σίμος Ανθουλάκης στους 93, 7: « Η απόφαση , είναι να μη συμμετέχουμε σε διοικητικό σχήμα με τον Ερασιτέχνη» Παίζει και πρόταση των Παλαιμάχων;

 Σίμος Ανθουλάκης στους 93, 7: « Η απόφαση , είναι να μη συμμετέχουμε σε διοικητικό σχήμα με τον Ερασιτέχνη» Παίζει και πρόταση των Παλαιμάχων;

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ σε μια έκτακτη γενική συνέλευση των μελών, αποφάσισαν να μη συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο, μαζί με τον Ερασιτέχνη.
Η απόφαση αυτή συζητήθηκε και άλλαξε πάλι μια κατάσταση συνύπαρξης που φαινόταν ότι θα υπάρχει ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και Παλαιμάχων του ΑΟΚ.
Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Σίμος Ανθουλάκης, έκανε χθες δηλώσεις στους 93, 7 και μίλησε αναλυτικά για το τι μέτρησε για την άρνηση συμμετοχής από κοινού με τον Ερασιτέχνη.
Αναλυτικά είπε.
Ερώτηση: Τελικά τι ακριβώς έγινε; Δε θα υπάρχει συνεργασία με τον Ερασιτέχνη;
Απάντηση: Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τη Δευτέρα μας κάλεσε ο Ερασιτέχνης στο συμβούλιο, που είχε.
Εκεί πάνω έγινε μια ενημέρωση, για το τι συνέβη στον ΑΟΚ, τις εξελίξεις με τους υποψήφιους επενδυτές που δεν τελεσφόρησαν. Έπρεπε την ομάδα να την τρέξει ο Ερασιτέχνης, μέχρι να βρεθεί, να βρεθεί, κάποιος άλλος επενδυτής. Στην προσπάθεια που θέλει να κάνει ο Ερασιτέχνης, ζήτησε τη βοήθεια μας. Ζήτησε τη βοήθεια των Παλαιμάχων, σ` ένα διοικητικό συμβούλιο που θα δημιουργηθεί.
Μας ζητήθηκε σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο, να συμμετέχουν 5 η 6 Παλαίμαχοι. Μας είπαν ότι εμείς θα αναλάβουμε το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.
Με έφορο, γενικό αρχηγό και τεχνικό διευθυντή. Επίσης με κάποιους άλλους ανθρώπους στο υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο, στο κομμάτι το οικονομικό και των χορηγιών.
Τους ακούσαμε με μεγάλη προσοχή. Τους είπαμε ότι θα κάνουμε μια συνάντηση των μελών και θα αποφασίσουμε για την πρόταση, που υπάρχει.
Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί. Χθες(προχθές), κάναμε αυτή τη συνάντηση.
Πήραμε απόφαση, να μη συμμετέχουμε διοικητικά.
Ο ρόλος των Παλαιμάχων είναι άλλος. Δεν πρέπει να συμμετέχει σε διοικητικά θέματα. Αυτή είναι η απόφαση μας.
Ερώτηση: Μεσολάβησε μήπως κάτι άλλο;
Απάντηση: Όχι δε μεσολάβησε το παραμικρό. Τίποτα. Είναι η θέση διαφορετική των Παλαιμάχων. Εκτός αν μεμονωμένα, γίνουν προτάσεις σε κάποιους από τον Ερασιτέχνη, κάποια άτομα που τα θεωρεί αξιόλογα και ότι μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση. Αν θέλουν να συμμετέχουν μεμονωμένα στο διοικητικό συμβούλιο, δε υπάρχει πρόβλημα.
Θα είναι καθαρά, θέμα προσωπικό, αν θέλουν να συμμετάσχουν στη διοίκηση.
Βέβαια είπαμε και το εξής, αν τυχόν και χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια ο Ερασιτέχνης, για οτιδήποτε, εμείς είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε.
Ερώτηση: Είναι μια απόφαση ορθή κατά τη γνώμη σου;
Απάντηση: Σταθήκαμε στο ρόλο, που πρέπει να παίζουν οι Παλαίμαχοι.
Θα βοηθήσουμε έξω διοικητικά, σε ότι χρειαστεί.
*Σκέψεις Παλαιμάχων να τρέξουν μόνοι τους την ομάδα;
Φαίνεται πάντως ότι μέσα στις τάξεις των Παλαιμάχων ότι υπάρχει η τάση, να αναλάβουν μόνοι τους, την ομάδα του ΑΟΚ, στη Γ` Εθνική.
Χωρίς την άμεση συνεργασία με τον Ερασιτέχνη. Να καταθέσουν πρόταση αφού πρώτα ελέγξουν κάποια πράγματα. Αυτό ίσως κριθεί μέχρι το Σάββατο. Αν δηλαδή προχωρήσει αυτή η σκέψη, θα κριθούν όλα μέσα στις επόμενες 48 ώρες.
Αυτή η άποψη ξεκίνησε στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν τα μέλη των Παλαιμάχων, το βράδυ της Τετάρτης.
Φυσικά θα παίξει ρόλο, το πώς θα σχεδιάσει αυτή η μερίδα των Παλαιμάχων, το οικονομικό κομμάτι. Αν θα είναι εφικτό, να βγουν τα νούμερα.
Οριστικές εξελίξεις ίσως έχουμε και σήμερα, πριν δηλαδή την αυριανή μέρα, που έθεσε πλαφόν ο Ερασιτέχνης για κάποια άλλη πρόταση. Θα φανεί πολύ γρήγορα αν προχωρήσει αυτή η κίνηση που περνάει από το μυαλό μιας ομάδας των Παλαιμάχων.
Ο Ερασιτέχνης αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το Σάββατο, από Δευτέρα θα τρέξει μόνος του, την ομάδα στη Γ` Εθνική.

*Έπεσαν από τα σύννεφα στον Ερασιτέχνη
Η εξέλιξη αυτή μάλλον δεν ήταν η αναμενόμενη στους κόλπους του Ερασιτέχνη. Ο Τάσος Μεταξάς μια μέρα πριν είχε αναφερθεί, σε χημεία ανάμεσα στις δυο πλευρές
Νωρίτερα των δηλώσεων του Σίμου Ανθουλάκη, χθες το πρωί, έκανε δηλώσεις στους 93,7 ο Τάσος Μεταξάς, λέγοντας τα εξής: « Τα νούμερα δεν μας προβληματίζουν. Θα βγουν τα χρήματα. Θα τρέξουμε, θα κοπιάσουμε και θα τα βγάλουμε.
Οι Παλαίμαχοι είχαν χθες(προχθές) διοικητικό συμβούλιο και δεν έχω πληροφορηθεί ακόμη, τι αποφάσισαν.
Περιμένουμε να μας απαντήσουνε. Να μας προτείνουν από 4 ως 5 άτομα, τα οποία θα μπούνε στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει για να τρέξει την ομάδα. Όσοι θα αποτελέσουν αυτό το διοικητικό σχήμα, θα είναι οι υπαίτιοι που θα τρέξουν την ομάδα. Το συμβούλιο θα είναι 9μελες η 11μελες.
Το διοικητικό συμβούλιο, θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νέος προπονητής. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις. Λίστα δεν υπάρχει. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι τα άτομα, που θα αποτελούν το διοικητικό σχήμα.
Εμείς τρέχουμε να βρούμε χορηγίες μικρές η μεγάλες. Ορισμένα άτομα, αγωνίζονται πάνω σε αυτό το αντικείμενο. Θα μαζευτούν τα λεφτά, σιγά- σιγά θα μαζευτούν.
Δεν υπάρχει επενδυτής για την ώρα. Από την επόμενη εβδομάδα, ξεκινάμε την ομάδα. Στην πορεία αν βρεθεί κάποιος, η πόρτα είναι ανοιχτή, θα τον ακούσουμε.
|Μπορεί να θέλει κάποιος να δώσει μια μεγάλη χορηγία και να έχει 23 άτομα στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας στη Γ` Εθνική. Το διοικητικό συμβούλιο θα είναι άτυπο. Θέλουμε τη βοήθεια των Παλαιμάχων. Είπανε ότι θα βοηθήσουν την προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης. Θα δώσουν και αυτοί κάποια χρήματα.
Θα μπούνε δυο άτομα από τους Παλαιμάχους για τις χορηγίες. Θα χτυπήσουν πόρτες με τις γνωριμίες που έχουν τόσα χρόνια στην Καβάλα.
Υπάρχουν αξιόλογα άτομα στους Παλαιμάχους. Ο Ερασιτέχνης θα έχει την πλειοψηφία σε αυτό το άτυπα διοικητικό συμβούλιο . Θα έχει ένα άτομο παραπάνω. Η ομάδα θέλει άτομα που πρέπει να εργαστούνε. Ο γενικός αρχηγός δε θα πληρώνεται, ούτε ο έφορος.
Αυτά γίνονται σε μια επαγγελματική ομάδα. Χρειάζονται να υπάρχουν δυο άτομα στη θέση του γενικού αρχηγού.
Μπορεί να υπάρχει κάποια υποχρέωση, οπότε πρέπει να υπάρχει ο αναπληρωτής. Τα άτομα πρέπει να είναι περισσότερα, για να υπάρχουν περισσότερες βοήθειες».
Χθες στους κύκλους του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, φαινόταν καθαρά ότι δεν περιμένανε την άρνηση των Παλαιμάχων, για την από κοινού συμμετοχή σε άτυπο διοικητικό συμβούλιο.
Πέσανε από τα σύννεφα ενώ παράλληλα θα περιμένουν κάποια πρόταση, αν υπάρχει, μέχρι το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης