ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

Επιβεβαιώνονται και από τον διοικητή του Νοσοκομείου Χρήστο Κοπατσάρη τα προβλήματα που δημιουργεί σε διάφορες κλινικές του ιδρύματος η έλλειψη γιατρών. Αυτά τα προβλήματα θα λυθούν εκ των έσω, δηλώνει ο κ. Κοπατσάρης. Ελπίζει ότι 5 επικουρικοί γιατροί θα έρθουν στο Νοσοκομείο τους δύο πρώτους μήνες του 2014. Ως τότε δεν αποκλείεται τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά στην ΩΡΛ να εξυπηρετούνται στο νοσοκομείο της Δράμας! Έντονες είναι οι φήμες στη Θάσο ότι στα μέσα του μήνα διακόπτει τη λειτουργία του το γραφείο του ΙΚΑ. Ο Δήμαρχος Θάσου αναζητά βοήθεια από τους βουλευτές του Νομού. Μαζική αλλά ήσυχη και χωρίς ειδήσεις ήταν η χθεσινή έκτακτη και ενημερωτική συνέλευση των εργαζόμενων της ΒΦΛ. Ασκήθηκε κριτική στη διοίκηση του σωματείου, ζητήθηκε να είναι περισσότερο πιεστική προς τη διοίκηση της εταιρίας. 26χρονος οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε σοβαρά χθες το μεσημέρι σε τροχαίο μπροστά στο ΤΕΙ. Αθωώθηκε χθες στο Τριμελές Καβάλας 81 ετών μελισσοκόμος που άθελα του είχε προκαλέσει την φωτιά κοντά στη Νέα Ηρακλίτσα τον περασμένο Ιούλιο. 36χρονος από το Αζερμπαϊτζάν αποπειράθηκε να κλέψει γυναικείο μπουφάν από κατάστημα ρούχων στην Ομόνοια. Πιάστηκε από διερχόμενους πολίτες, σήμερα θα οδηγηθεί στη ψυχιατρική κλινική για εξετάσεις.

 

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καβάλας θα ενισχυθεί με 20 άτομα προσωπικό μέσω της κοινωφελούς εργασίας. Ιδιώτες ζητούν άδεια από το κράτος να ψάξουν για υποτιθέμενο θησαυρό στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα. Νέα νομαρχιακή επιτροπή αλλά και αντιπροσώπους στο συνέδριο εξέλεξε η ΔΗΜΑΡ Καβάλας. Οι συνταξιούχοι Καβάλας του ΙΚΑ και του ΝΑΤ συμπαρίστανται στην απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ. Ερώτηση για την φορολογία των αγροτών κατέθεσε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Διαμαρτυρία για τις διώξεις των ναυτεργατών και τα μειωμένα δρομολόγια των φέρι μποτ θα γίνει την Δευτέρα το πρωί στον Λιμένα Θάσου. Αύριο το πρωί στον Δημοτικό Κήπο συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ για την ψήφιση του προϋπολογισμού. Στο ΤΑΙΠΕΔ «περνά» το Ξενία Θάσου αλλά και η Ακτή του Μπάτη. Σημειώνουμε ότι το δημόσιο νοίκιασε την ακτή του Μπάτη στην επιχείρηση της Λένας Γαρυφάλου και Μάκη Παπαδόπουλου από το 2004 ως το 2034.Δύο άτομα συνελήφθησαν στον Άγιο Ανδρέα επειδή κατείχαν ναρκωτικά και όπλα.

 

Αρχίζει το πρωί στο ξενοδοχείο Λούσυ το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι παίδων κορασίδων. Στις 10.15 το πρωί η περιφορά στο κέντρο της πόλης της εικόνας του Αγίου Νικολάου. Ακολουθεί δεξίωση από τους λιμενεργάτες. Το βράδυ στο 24ο δημοτικό σχολείο στη ΔΕΠΟΣ μουσική εκδήλωση του ωδείου «Νεάπολις». Αύριο στη παλιά μουσική ρεσιτάλ κιθάρας του Γιώργου Τοσικιάν. Την Κυριακή το πρωί στο Αμφιθέατρο εκδήλωση του Δήμου Καβάλας για το έργο του Λευθέρη Αθανασιάδη.

 

Θα γίνει το απόγευμα στα γραφεία του ερασιτέχνη ΑΟΚ η συνάντηση με τους μετόχους και τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Αγωνιστικά ο Γιώργος Μαραντάς έχει με ερωτηματικό τους Πάλλα, Καρλόπουλο, Βαλεριάνο, Πρίτα. Χθες ήταν στην Αθήνα ο Βλάσης Τσάκας, επισκέφθηκε την ΕΠΟ για τα θέματα της δυνατότητας μεταγραφών τον Γενάρη. Το ματς του ΑΟΚ με την Κέρκυρα την Κυριακή αρχίζει στις 3 το μεσημέρι. Αύριο στις 5 το απόγευμα η Ένωση αγωνίζεται στην Καλαμίτσα με τον Λαγκαδά. Καταδικάστηκε χθες ο Μάκης Ψωμιάδης αλλά η έφεση του έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Αθωώθηκε ο Σταύρος Ψωμιάδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης