• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

3 πρώην Δήμαρχοι, ένας πρώην Αντιδήμαρχος και 10 πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι- όλοι από το Παγγαίο- ήταν χθες στο δικαστήριο, εμπλεκόμενοι σε δύο διαφορετικές υποθέσεις. Αθωώθηκαν λόγω έλλειψης δόλου ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης, ο Σταμάτης Ματσάγγος και 10 πρώην δημοτικοί σύμβουλοι από τις Ελευθερές επειδή ανανέωσαν σύμβαση με κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Αμμολόφους. Καταδικάστηκε ο Γιάννης Φιλόσογλου σε ποινή 2 μηνών με τριετή αναστολή επειδή χωρίς τη νόμιμη διαδικασία λειτούργησε ψηφιακούς αναμεταδότες για την μετάδοση των τηλεοπτικών σταθμών. Προήχθη σε Ταξίαρχο ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας Μάκης Κοσκερίδης που μάλλον παραμένει στη θέση του. Για επικεφαλής στην Διεύθυνση της Ξάνθης οδεύει ο Γιώργος Γκράνας. Ως το τέλος του μήνα οι νέοι αστυνομικοί υποδιευθυντές της Καβάλας. Αποστρατεύτηκε ο Γιώργος Σαλαμάγκας. Ερώτηση κατέθεσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για την ανάγκη κατάργησης του ειδικού φόρου σχετικά με το φυσικό αέριο που χρησιμοποιεί η ΒΦΛ. Οι εργαζόμενοι της εταιρίας πληρώθηκαν χθες. Για την ερχόμενη εβδομάδα μετατίθεται η συνάντηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τη διοίκηση του συλλόγου Αγροτών Δήμου Καβάλας.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου. Τη Δευτέρα συνεδρίαση στη Καβάλα, τη Τρίτη στη Χρυσούπολη. Σύντομη, με ομόφωνες αποφάσεις η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής χθες το μεσημέρι.  Η διοίκηση του ΤΟΕΒ Πιερίας Κοιλάδας ευχαριστεί για το ενδιαφέρον που δείχνει στην επίλυση αγροτικών προβλημάτων τον πρώην βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη. Με βροχή το χθεσινό συλλαλητήριο και η πορεία φίλων του ΚΚΕ στο κέντρο της πόλης. Αισιόδοξος για την πορεία της Κυβέρνησης ο κ. Λάσκος (μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ), μίλησε στο Στέκι της Νέας Πόλης. Συνάντηση με τον Θόδωρο Μαρκόπουλο είχε η διοικούσα του ΤΕΕ ΑΜ. Αύριο το απόγευμα η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου οργανώνει εκδήλωση για την γιορτή της γυναίκας, κόβει επίσης την βασιλόπιτα του νέου έτους. Από τον καιρό θα εξαρτηθεί αν θα πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία με θέμα την ενδοσχολική βία. Ολοκληρώνεται το μεσημέρι στο Κοκκινόχωμα η διήμερη παρουσία στην Καβάλα, στο 12ο δημοτικό σχολείο, μουσικών της εθνικής λυρικής σκηνής.

 

Το βράδυ θέατρο στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου από την ερασιτεχνική ομάδα «Αυτοί οι Άσχημοι». Αύριο το απόγευμα στο Όσκαρ εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης για την εξωτερική ιεραποστολή. Την Κυριακή το πρωί γενική συνέλευση της Θρακικής Εστίας. Την Κυριακή το πρωί εκδήλωση του Δήμου Καβάλας για την ημέρα της γυναίκας.

 

Το δημοτικό σχολείο στο Φλωρέξ επισκέφθηκε χθες αντιπροσωπεία της Ένωσης. «Να περάσουμε το ματς με τη Βέροια χωρίς απώλειες και τραυματισμούς» ευχήθηκε ο Γιάννης Τζήμας. Συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη ο ΑΟΚ. Οριστικά αύριο Σάββατο η αναμέτρηση του Ακροποτάμου στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη.

 

Διαβάστε επίσης