ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο χθες το απόγευμα τον αστυνομικό που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα προώθησης γυναικών στην πορνεία. Αντίθετα δύο άλλες κατηγορούμενες αφέθηκαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους. Στη μία επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ. Σήμερα απολογούνται δύο άνδρες, ο ένας περιγράφεται εκ των διευθυντών του κυκλώματος. Η απολογία του αστυνομικού διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα.

 

Δεν θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβρη το Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Λουκά, στο οποίο θα χρειαστούν προσεκτικότερες τεχνικές παρεμβάσεις και στην θεμελίωση του. Το καλύτερο σενάριο αναφέρει λειτουργία του σχολείου τον Γενάρη. Την Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να «πέσουν» στη θάλασσα, στο κεντρικό λιμάνι, οι πλωτές εξέδρες. Ρώσοι σκακιστές προηγούνται στο ευρισκόμενο σε εξέλιξη τουρνουά. Ξερά χόρτα κάηκαν χθες το απόγευμα πλησίον της Νέας Καρβάλης. Την φωτιά «πρόλαβε» η Π.Υ. Καβάλας. Κριτική στον Πάνο Σκουρλέτη ως προς τις απόψεις που διατυπώνει για την αλλαγή όδευσης του ΤΑΡ ασκεί με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Αγροτών Δήμου Καβάλας. Μόνο υλικές ζημιές σε σύγκρουση επιβατικών αυτοκινήτων χθες το πρωί μπροστά από την Ιχθυόσκαλα. Απειλήθηκαν επεισόδια καθώς στο τροχαίο ενεπλάκησαν οικογένειες αθίγγανων. Η Π.Υ. Καβάλας απομάκρυνε χθες δέντρο που έπεσε στην οδό 25ης Μαρτίου, στην συνοικία του Αγίου Λουκά.

 

Σύσκεψη πραγματοποιείται το μεσημέρι στον Αμυγδαλεώνα με στόχο να προληφθούν πυρκαγιές που προκαλούν οι αγρότες. Το απόγευμα συνάντηση ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών λόγω του νέου νόμου για την αδειοδότηση τους. Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ το απόγευμα στο Ποδοχώρι. Χθες βράδυ στην παραλία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της επιτροπής Ειρήνης. Ιδιωτική εταιρία των Αθηνών  θα οργανώνει τις εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας, η εργασία του ανατέθηκε αντί του ποσού των 17.000 ευρώ. Και η Περιφέρεια ΑΜΘ θα συμμετέχει στα έξοδα για τη συμμετοχή της Καβάλας στην έκθεση κρουαζιέρας στο Αμβούργο. Δύο νέοι πρόεδροι Πρωτοδικών μετατίθενται στην Καβάλα για το νέο δικαστικό έτος που αρχίζει στις 16 Σεπτέμβρη. Φαρμακοποιό ζητά να προσλάβει για το κοινωνικό φαρμακείο η Πνοή. 5 εποχιακούς εργαζόμενους για χρονικό διάστημα 8 μηνών θα προσλάβει η Δημωφέλεια. Ειδικότερα θα προσληφθούν Οικονομολόγος, Αρχειονόμος, Νυχτοφύλακας, 2 απόφοιτοι τουριστικών ΤΕΙ.

 

Αρχίζει σήμερα στον Μπάτη τριήμερο μουσικό φεστιβάλ, τα έσοδα από το οποίο θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Συνέντευξη τύπου για την παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ «Οι εφτά άγγελοι των Φιλίππων» δόθηκε χθες στο δημαρχείο, παρουσία και της Δημάρχου. Λαϊκό πανηγύρι αύριο βράδυ στις Κορυφές.

 

Στις 7 το απόγευμα το αυριανό φιλικό του ΑΟΚ με τον Πανθρακικό. Φήμες αναφέρουν ότι ο ΑΟΚ θα αποκτήσει δανεικό από την Κ-20 του ΠΑΟΚ τον Σάββα Τουμανίδη. Η εθνική ομάδα βόλεϊ παγκορασίδων κατέκτησε τη 3η θέση στο βαλκανικό πρωτάθλημα, στην ίδια ομάδα μετέχει η παίκτρια του ΑΟΚ Άννα Φλαμουρίδου. Ο Αλέξανδρος Αθανασίου του ΑΟΚ και η Ανατολή Μιχαηλίδου του ΟΚΑΚ διακρίθηκαν σε αγώνες στίβου που έγιναν Λάρισα.

 

Διαβάστε επίσης