• 1 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Συνεδρίασε χθες βράδυ το νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Καβάλας κι αποφάσισε συντονισμό για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Έτοιμοι για απεργία οι φαρμακοποιοί, σήμερα γενική συνέλευση των ιδιοκτητών φορτηγών των οποίων η απεργία αρχίζει αύριο. Την Τετάρτη το απόγευμα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαου Γρανά θα γίνει σύσκεψη με θέμα των πλημμυρισμένα Τενάγη των Φιλίππων. Χθες το ίδιο θέμα συζήτησαν με τον Αρχέλαο Γρανά αγρότες της περιοχής. Ο Νίκος Κούτρας, ο Γιάννης Μούτλιας και ο Παναγιώτης Νεστορίδης υπογράφουν το ιδρυτικό κείμενο της πρωτοβουλίας για τις ευρωεκλογές ΔΗΜΑΡ- Προοδευτική Συνεργασία. Πιστόλι βρήκε η αστυνομία στη κατοικία 44χρονου σε δημοτικό διαμέρισμα της Καβάλας. 70 περίπου υποψηφίους του παρουσίασε χθες ο Άρης Βέρρος, σε μια εκδήλωση με πολύ κόσμο στη Δ. Καπναποθήκη. Αύριο ανακοινώνονται οι 5 υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του Βασίλη Τραϊφόρου. Δύσκολα θα καταφέρουν να συμμετάσχουν στις περιφερειακές εκλογές της ΑΜΘ οι Οικολόγοι Πράσινοι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αύριο εκδήλωση στη Κομοτηνή του συνδυασμού του Κώστα Μορφίδη. Την Παιδόπολη Καβάλας θα επισκεφθεί σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης του Υπουργείου Τύπου Γιάννης Παναγιωτόπουλος.

 

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή υπέρ της δυνατότητας συμψηφισμού χρεών στον οποίο θα υπολογίζεται και η επιδότηση εργασίας. Το προσχέδιο του ίδιου νόμου περιμένουν τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η νέα διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ ΑΜ. Ο Σίμος Γιοβανάκης θα είναι πάλι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του Αστικού ΚΤΕΛ τον Απρίλιο. Διαβεβαιώσεις ότι το γραφείο του ΙΚΑ στα Λιμενάρια θα ενισχυθεί πήρε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Εντός των ημερών, με τη προστασία της αστυνομίας, θα αρχίσουν τα δημοτικά έργα στον παλαιό μεντρεσέ στις Καμάρες. Βαριά ποινή επιβλήθηκε σε κάτοικο της Καβάλας από το Τριμελές επειδή κρίθηκε ένοχος για κακοποίηση ζώου. Με ποινή φυλάκισης 1 έτους και πρόστιμο 2.900 ευρώ τιμωρήθηκε επαγγελματίας της πόλης επειδή δεν πλήρωσε την ΑΕΠΙ. Ανακοίνωση για το πρόβλημα της ανεργίας των νέων εξέδωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Την Κυριακή το πρωί στη Νέα Καρβάλη εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Βαγγέλη Παππά.

 

Αύριο το απόγευμα εκδήλωση του Δήμου Καβάλας για την ημέρα της γυναίκας. Την Κυριακή το πρωί στο Όσκαρ θεατρική παράσταση, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση της Παιδόπολης. Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Καβάλας οργανώνει εκδρομή στο Βελιγράδι για τη συμμετοχή σε μελισσοκομική έκθεση. Η αναχώρηση θα γίνει σήμερα το βράδυ.

 

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα ο ΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Τύρναβο. Η Ένωση αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα. Αύριο παίζει με το Παγκράτι.

 

 

Διαβάστε επίσης