• 22 Μαΐου 2024,

Γιώργος Γραμμένος: « Ο Ερασιτέχνης δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ»

 Γιώργος Γραμμένος: « Ο Ερασιτέχνης δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ»

 

Χθες το μεσημέρι έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση της Πρωινής, ο Γιώργος Γραμμένος που επανεξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Τοποθετήθηκε για τις φήμες που υπάρχουν ότι ο Ερασιτέχνης θα ενδιαφερθεί για τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Αναλυτικά το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεων του.

Ερώτηση: Μιλήστε μας για τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης;

Απάντηση: Εγιναν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί. Το κλίμα ήταν καλό και η συμμετοχή αρκετά μεγάλη. Ψηφίσαν πάνω από 100 μέλη του συλλόγου, ταμειακών ταχτοποιημένοι. Εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόσωπα και ανθρώπους που έχουν τη διάθεση και έχουν βοηθήσει στο παρελθόν τον Ερασιτέχνη. Τα τμήματα είναι πολλά και οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί. Χρειάζονται χέρια για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δυστυχώς έχει γίνει μια παρανόηση, ότι Ερασιτέχνης και ΠΑΕ, έχουν ταυτιστεί. Υπάρχει μια παρανόηση ότι ο Ερασιτέχνη ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ. Αυτό υπεύθυνα για μια ακόμη φορά, το διαψεύδουμε. Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Δεν υπάρχει η οικονομική άνεση. Δεν μπορεί ο Ερασιτέχνης να αναλάβει και να φέρει σε πέρας, την ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ.

Πρέπει οπωσδήποτε είτε η ομάδα μείνει στην κατηγορία η υποβιβαστεί, να βρεθούν άνθρωποι με χρήματα, οι οποίοι θα μπορέσουν να ξαναφέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει.

Είναι συλλογική απόφαση του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα γίνει και τώρα. Αυτή είναι η θέση του Ερασιτέχνη και το δήλωσε και ο πρόεδρος κ. Κανάκης στην έναρξη της γενικής συνέλευσης.

Ερώτηση: Μείνατε ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου;

Απάντηση: Υπήρξε κατά τη γνώμη μου, μια αδικαιολόγητη κριτική που είχε να κάνει σχέση με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν γι` αυτή τη γενική συνέλευση.

Ο Ερασιτέχνης ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, ανοιχτές διαδικασίες. Στις συνελεύσεις παλαιότερα συμμετείχαν πολύ λιγότερα άτομα και ήταν τυπικές για την ανάδειξη νέων διοικητικών συμβουλίων. Αυτή τη στιγμή, ήδη από τις προηγούμενες εκλογές, έχει γίνει το μητρώο μελών. Είναι αρκετά τα μέλη, τα οποία έχουν εγγραφεί. Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που προβλέπονται και απορρέουν από το καταστατικό. Ο ένας περιορισμός είναι ότι για να μπορεί κάποιος να έχει το δικαίωμα να ψηφίζει και να εκλέγεται, πρέπει να είναι μέλος του Ερασιτέχνη, τουλάχιστον ένα έτος. Αυτό προβλέπεται από το καταστατικό.

Πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια, τα γραφεία ήταν ανοιχτά. Ο πρόεδρος ήταν στα γραφεία και όποιος ήθελε να εγγραφεί μέλος έγκυρα και να ασκήσει τα δικαιώματα του. Δεν παραγνωρίζουμε ότι η οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τη χώρα μας, επηρεάζει πολλούς ανθρώπους που θέλουν να εγγραφούν μέλη. Υπάρχει μια συνδρομή, η οποία πρέπει να καταβάλλεται ετησίως η ως δικαίωμα εγγραφής.

 

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ

Στην Καβάλα σήμερα 5 Μαρτίου 2014 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 , στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καβάλας επί της οδού Ομονοίας στην Καβάλα, διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη 15μελούς διοικητικού συμβουλίου του σωματείου Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ.

Κατόπιν της συμμετοχής στην ψηφοφορία 107 ταμειακώς ενήμερων μελών εκ του συνόλου των 158 που είχαν δικαίωμα ψήφου, εκλέχτηκαν στο διοικητικό συμβούλιο τα παρακάτω δεκαπέντε μέλη (σε σύνολο 19 υποψηφίων):

 

Κανάκης Κωνσταντίνος

Λουπέλης Γεώργιος

Βακιρτζής Βασίλειος

Γραμμένος Γεώργιος

Μεταξάς Αναστάσιος

Μήτρας Θεόδωρος

Δεληκάρης Σωτήριος

Νάνος Κωνσταντίνος

Σπανίδης Αργύριος

Καραγιώργης Ανδρέας

Κροκίδης Ξενοφών

Γαλάνης Απόστολος

Αρβανιτίδης Δημήτριος

Μουμτζάκης Νικόλαος

Καραβασιλείου Αθανάσιος

 

Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Γκόγκος Μάρκος, Κουκουτζής Κωνσταντίνος και Σαββίδης Στυλιανός.

Τις επόμενες ημέρες θα συνέλθει σε σώμα το νέο Δ.Σ. για να οριστούν τα καθήκοντα του κάθε μέλους.

 

 

 

Διαβάστε επίσης