• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Κυριακής στον χώρο μπροστά από το αρχαίο θέατρο των Φιλίππων. Κάλεσμα σε αυτό απεύθυνε χθες η οργανωτική επιτροπή. Λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ θα μεταφέρουν δωρεάν τους πολίτες από τον Δημοτικό Κήπο. Ομιλητής θα είναι ο Θέμης Καλπακίδης ενώ σύντομες παρεμβάσεις θα κάνουν οι Λάζαρος Βασιλειάδης- Ζαφείρης Μυστακίδης. Μετά το συλλαλητήριο θα γίνει σύντομος και συμβολικός αποκλεισμός της εθνικής οδού Καβάλας- Δράμας. Η ηγεσία της Εθνικής Τράπεζας Ζανιάς- Τουρκολιάς- Χριστοδούλου μίλησαν χθες σε 100 περίπου επιχειρηματίες της Καβάλας και της Δράμας, στο ξενοδοχείο Λούσυ. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας. Σήμερα ίδια εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη. Ομόφωνα η διοίκηση της Δημωφέλεια αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά κατά της δημοτικής επιχείρησης της Θάσου λόγω χρέους 25.000 ευρώ. Απεργία των καθηγητών σήμερα, στις 11 το πρωί συγκέντρωση στην πλατεία του Καπνεργάτη. Ψηφίστηκε επί της αρχής στη Βουλή το νομοσχέδιο που καταργεί τον ΕΟΠΥΥ. Συγκίνηση και αγανάκτηση χθες στο πολυιατρείο της Καβάλας. Από τον Απρίλιο θα αρχίσουν να έρχονται στο λιμάνι της Καβάλας τα κρουαζιερόπλοια. Το πρώτο προσωρινό πρόγραμμα αναφέρεται σε 19, μεταξύ των οποίων υπάρχουν μεγάλα πλοία που θα έρθουν πρώτη φορά. Από χθες στο λιμάνι το πλωτό καφέ μπαρ Νέμο.

 

Αύριο στη Θάσο οργανώνεται ημερίδα για την απασχόληση από την Αναπτυξιακή Καβάλας. Οι 4 δήμοι του Νομού ενισχύονται οικονομικά από το κράτος για τις δαπάνες μαθητικών μετακινήσεων. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας επισκέφθηκε χθες ο Κωστής Σιμιτσής. Συγκέντρωση τροφίμων για την στήριξη των κατοίκων της Κεφαλονιάς υλοποιεί ο Δήμος Καβάλας. Ο τέως πρόεδρος της κοινότητας Νέας Ηρακλείτσας Δημήτρης Μπαταλογιάννης θα είναι υποψήφιος με τον Βασίλη Ξουλόγη. Ο Φίλιππος Αναστασιάδης εξέδωσε ανακοίνωση για την μη κατάργηση των αστυνομικών σταθμών Νέας Περάμου και Ορφανίου. Πιστοποίηση για 4 τμήματα του θα αποκτήσει το Νοσοκομείο της Καβάλας. Ολοκλήρωσε τις επισκέψεις του στις δημοτικές υπηρεσίες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Στη Βουλή μίλησε χθες ο Γιάννης Πασχαλίδης, στο νομοσχέδιο για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας εξιχνίασε την ληστεία σε μίνι μάρκετ στον Προφήτη Ηλία το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

 

Εκλογική γενική συνέλευση πραγματοποιεί στις 19 Φεβρουαρίου το Λύκειο των Ελληνίδων. Την Κυριακή κόβουν την πίτα τους για τη νέα χρονιά οι φίλοι της Παιδόπολης, ο σύλλογος φίλων των ζώων Αίσωπος, η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Την Κυριακή το μεσημέρι χορός του συλλόγου Εβριτών. Κυριακή βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση Inseso του Δημήτρη Δημητριάδη. Την Τετάρτη το μεσημέρι συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο Καβάλας.

 

Με αρκετές απουσίες αντιμετωπίζει τα Γιαννιτσά την Κυριακή ο ΑΟΚ. Πρόθεση να αποχωρήσει από τα διοικητικά το Καλοκαίρι εξεδήλωσε ο Βλάσης Τσάκας. Φιλικό ματς με τους Ίκαρους Σερρών παίζει σήμερα στις Σέρρες η Ένωση. Δεν θα αγωνιστεί ο Κατσαρές.

 

Διαβάστε επίσης