• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2016

Αρνητική είναι η πρώτη απάντηση κυβερνητικού παράγοντα στην ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης παραπέμπει σε ρύθμιση 12 ή 24 δόσεων των χρημάτων που οφείλει το ίδρυμα στο κράτος. Η ερώτηση Παναγιωτόπουλου κατατέθηκε στη Βουλή τον Νοέμβρη, εκκρεμούν οι απαντήσεις του Υπουργού Υγείας και του κ. Σταθάκη.

Λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων του προσωπικού της Πολιτικής Αεροπορίας ακυρώθηκε η σημερινή πτήση από Αθήνα για Καβάλα και το αντίστροφο. Το πρωί στον 5ο όροφο του Διοικητηρίου ψηφίζουν οι διευθυντές σχολείων του Νομού Καβάλας για τους επόμενους προϊστάμενους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επαναλειτουργεί σήμερα το δημοτικό σχολείο του Αγίου Λουκά. Τρόφιμα αξίας 500 ευρώ δώρισαν στο Κ. Παντοπωλείο συνοικιακοί σύλλογοι. Αισιοδοξία και συνεργασία Δήμου Καβάλας και Δικηγορικού Συλλόγου για την παραχώρηση στον Δήμο του κτιρίου του παλιού δικαστηρίου. Απέδωσε η πρώτη γεώτρηση της Ενεργειακής Αιγαίου, η καθημερινή παραγωγή έφθασε στα 3.000 βαρέλια. 22 είναι μέχρι τώρα οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Καβάλας το 2016. Υποστηρικτές του Σώρρα κατέθεσαν εξώδικο χθες το μεσημέρι στην εφορία.

Εκτάκτως συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης του Γενικό Πολεοδομικό του νησιού.  Την Κυριακή κόβει την πίτα του το Επιμελητήριο. Την Κυριακή παρόμοια εκδήλωση του τοπικού ΛΑΟΣ. Έτοιμη για τον Νομό Καβάλας η επαναληπτική ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο της ΝΔ. Την Δευτέρα αρχίζουν οι εκπτώσεις, ανοιχτή η αγορά την Κυριακή 17 Γενάρη. Τελειώνει το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Λούσυ πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι μικρών ηλικιών. Στο Δημαρχείο η Δήμαρχος απονέμει σήμερα τα βραβεία του διαγωνισμού εορταστικής βιτρίνας. Προσκλήσεις σε 14 διαφορετικές ομάδες από ισάριθμες χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο έστειλε πρόσφατα η διοργάνωση του αεροπορικού σόου, το οποίο θα γίνει στην πόλη μας τον Ιούνιο.

Σήμερα το βράδυ ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγουδά στη Μυροβόλο Άνοιξη. Αύριο βράδυ ο χορός του συλλόγου Θεσσαλών. Την Κυριακή η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Λυκείου των Ελληνίδων και της Θασιακής Ένωσης. Την Κυριακή η εκδήλωση του συλλόγου Τριτέκνων, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας. Δωρεάν σεμινάριο θεάτρου οργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

 

Ξαναρχίζει την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο ΑΟΚ παίζει στο Σουφλί. Επιστρέφουν οι Μπρατσιάνη και Παππάς. Τους Κούτρα και Αμουτζάκη απέκτησε ο Νέστος. Έτοιμος ο Γιαννακίδης να ενισχύσει την Ένωση στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης