• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΗ 2015

Η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη απάντησε σε ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου δηλώνοντας ότι στις προθέσεις της Κυβέρνησης είναι η κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο που χρησιμοποιεί η ΒΦΛ για την παραγωγή λιπάσματος. Εκπρόσωπος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δήλωσε στους 3 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ότι δεν υπάρχει σενάριο κατάργησης του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων. Τέλος ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε χθες από τον Έβρο ότι η Κυβέρνηση κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστούν αποζημιώσεις και από την Ε.Ε. για τα πλημμυρισμένα Τενάγη των Φιλίππων.

 

Μεγάλη κινητοποίηση χθες τα μεσάνυχτα της Π.Υ. Καβάλας για την αντιμετώπιση φωτιάς σε άδειο εγκαταλειμμένο σπίτι στην οδό Γκούρα στην Αγία Βαρβάρα. Λίγος κόσμος χθες το απόγευμα στην ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στο ξενοδοχείο Γαλαξίας. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μίλησε για περισσότερο από μία ώρα, απαντώντας και σε ερωτήσεις του κοινού. Κατά τον κ. Γεωργιάδη είναι νομικά μπλεγμένο το ιδιοκτησιακό του παλιού Νοσοκομείου. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας εξιχνίασε δύο διαρρήξεις σταθμευμένων οχημάτων στο Χρυσοχώρι. Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή επέβαλε χθες το Τριμελές Καβάλας σε οικοδόμο από τη Θάσο που 7 χρόνια έκρυβε από το ΙΚΑ τον δεύτερο γάμο του με αποτέλεσμα να συνεχίζει να εισπράττει σύνταξη χηρείας από το θάνατο της πρώτης του συζύγου. Πρέπει να επιστρέψει στο ΙΚΑ 18.000 ευρώ. Θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβρη ο παιδικός σταθμός του Δήμου Καβάλας στην οδό Εκάβης. Με 270.000 ευρώ επιχορηγεί το ΔΗΠΕΘΕ ο Δήμος Καβάλας. Για τα εκτελούμενα έργα στην Π.Ε. Καβάλας ενημερώθηκε χθες ο βουλευτής της ΝΔ Λευθέρης Αυγενάκης. Στην Καβάλα σήμερα ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος. Αύριο στην Καβάλα ο Περικλής Βαλλιάνος, μέλος της επιτροπής διαλόγου του κόμματος Το Ποτάμι.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί το ΠΑΜΕ για τις εκλογές της Κυριακής στο Εργατικό Κέντρο. Ξενάγηση στην αρχαία Εγνατία οδό οργάνωσε χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Υπόμνημα με όλα τους τα αιτήματα έστειλαν στον αρμόδιο Υπουργό της Κυβέρνησης οι κτηνοτρόφοι της ΑΜΘ. Αρχίζει το πρωί στο ΤΕΙ το 7ο οικονομικό συνέδριο για τις χώρες της Βαλκανικής και της Ανατολικής Μεσογείου. Το απόγευμα εκδήλωση μουσικών σχολείων στο Όσκαρ. Αύριο το πρωί εκδηλώσεις για την Εθνική Αντίσταση και την επέτειο λήξης Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

 

Χωρίς φιλάθλους του θα παίξει την Κυριακή με τον Άρη ο ΑΟΚ λόγω απόφασης του Υπουργού Αθλητισμού. Την άνοδο στην Α1 γιόρτασε χθες το απόγευμα η Ένωση στο κατάστημα του Βασίλη και του Κώστα Εμμανουηλίδη. Αύριο το τελευταίο ματς της περιόδου στο Λαύριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης