Νομικά μπλεγμένο το ιδιοκτησιακό του παλιού Νοσοκομείου

 Νομικά μπλεγμένο το ιδιοκτησιακό του παλιού Νοσοκομείου

Επισκέψεις στο Διοικητήριο και το Δημαρχείο, συναντήσεις με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστα Αντωνιάδη, είχε από το πρωί χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης έδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας, ενώ χθες το απόγευμα μίλησε σε κομματική συνάντηση πριν την συνδιάσκεψη του κόμματος.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που είναι στην Καβάλα, χαιρετίζουμε τους αγώνες που δίνει καυχόμαστε για την παρουσία του στο Κοινοβούλιο», είπε ο Κώστας Ευθυμιάδης. Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία επανασυσπειρώνεται ενόψει της εθνικής της συνδιάσκεψης.

Είναι χρήσιμη είπε, μια ισχυρή Ν.Δ. για τη συμφωνία με τους εταίρους τόνισε ότι είναι απαραίτητη, διαφορετικά η χώρα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Είπε επίσης ότι αμέσως μετά την συμφωνία θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα ψέματα που έλεγε τέσσερα χρόνια.

Σε ερώτηση για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου που υποστήριζε το 2014 ως υπουργός υγείας, είπε: «Το ιδιοκτησιακό του παλιού Νοσοκομείου Καβάλας είναι νομικά μπλεγμένο. Έφυγα από τη θέση του υπουργού υγείας ένα μήνα μετά την επίσκεψή μου στο νοσοκομείο της Καβάλας. Πρέπει να βρεθεί λύση για να αξιοποιηθεί το ακίνητο από το Δήμο Καβάλας διαφωνώ η υπόθεση να φτάσει στην ελληνική δικαιοσύνη γιατί τότε θα αργήσει».

Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης ήταν πολύ σύντομος στις ερωτήσεις που δέχθηκε επανέλαβε όλα όσα κατά καιρούς υποστηρίζει το τελευταίο διάστημα, στην αντιπολίτευση αιχμής και έντασης που κάνει προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης