• 8 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

Τον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη θα επισκεφθούν σήμερα οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων και οι βουλευτές της ΑΜΘ. Παρουσία του Άρη Γιαννακίδη θα του παραδώσουν πρόταση ρύθμισης των χρεών των επαγγελματιών στον ΟΑΕΕ που ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία στο ταμείο να εξασφαλίσει έσοδα. Μετά τη χθεσινή σύσκεψη στην Αθήνα υπάρχουν πολλές ελπίδες η πρόταση να γίνει δεκτή. Στην Αθήνα ταξιδεύει το πρωί ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής. Έχει ραντεβού που αφορούν το στρατόπεδο Ασημακοπούλου, την προστασία του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων από την Unesko, την παραχώρηση του κάτω Νοσοκομείου από το Υπουργείο Οικονομικών. Κατά πλειοψηφία ενέκρινε χθες βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο τον προϋπολογισμό του 2014. Στο Δημοτικό Συμβούλιο ανακοινώθηκε ότι σήμερα το πρωί εκπρόσωποι της Πολεοδομίας θα κάνουν έλεγχο στις δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Κηπούπολη. Με απόφαση του Κωστή Σιμιτσή ορίστηκε αντιδήμαρχος για τον πρώην Δήμο Φιλίππων ο Ανέστης Συγγιρίδης. Άρχισε χθες στη Κομοτηνή με την εκφώνηση του καταλόγου των μαρτύρων και των κατηγορούμενων η δίκη της εγκληματικής ομάδας που δρούσε στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη, τα περισσότερα μέλη της προέρχονταν από τον Νομό Καβάλας. Η δίκη θα συνεχιστεί τη Τρίτη με τις πρώτες καταθέσεις μαρτύρων.

 

Ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος έλαβε μέρος χθες σε σύσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών όπου παρόντα ήταν μέλη του Ουγγρικού Κοινοβουλίου. Συνεδριάζει την Δευτέρα το απόγευμα η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Καβάλας. Πλήθος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έλαβε μέρος στη χθεσινή γενική συνέλευση του τοπικού συλλόγου. Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Καβάλας οργάνωσε χθες το απόγευμα συγκέντρωση στη πλατεία Καπνεργάτη με αφορμή την είσοδο των ΜΑΤ στο κτίριο της ΕΡΤ. Υπηρεσίες ,τοπική αυτοδιοίκηση και εθελοντές δήλωσαν χθες απόλυτα έτοιμοι για την χειμερινή περίοδο που πλησιάζει. Στη σύσκεψη στο Διοικητήριο συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αποκεντρωμένης και της Περιφέρειας ΑΜΘ. 30χρονος κάτοικος Χρυσούπολης συνελήφθη την Τετάρτη κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς. Στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στο διοικητήριο διαμαρτυρήθηκαν χθες το πρωί εργαστηριακοί γιατροί του Νομού. Ο Κώστας Ευθυμιάδης και ο Μπάμπης Δράκος ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ Καβάλας. Θα γίνουν τρεις ψηφοφορίες το Νοέμβρη και την 1η Δεκέμβρη.

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης κυκλοφορούν οι ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕ σε μια πρωτοβουλία προώθησης της παράστασης «Περπατώ εις το δάσος» και του θεάτρου γενικότερα. Το απόγευμα αύριο η πρώτη εκδήλωση του συλλόγου Φίλων της Παιδόπολης. Την Κυριακή το πρωί γενική συνέλευση των εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου. Σήμερα και αύριο το πρωί εθελοντική αιμοδοσία του τοπικού συλλόγου στη στρατιωτική λέσχη. Γνωστός καρδιοχειρουργός από τη Θεσσαλονίκη μιλά τη Κυριακή το πρωί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη σε εκδήλωση του συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων της Καβάλας.

 

Νέο πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή Βαλεριάνο ανέκυψε στον ΑΟΚ. Δύσκολα θα είναι στη διάθεση του προπονητή για το ματς με τον Βατανιακό. Από το Σάββατο στη Κατερίνη η αποστολή της ομάδας. Αύριο το απόγευμα η Ένωση υποδέχεται στο κλειστό της Καλαμίτσας το Παγκράτι. Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ θέλει να χρησιμοποιήσει το κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας για τα εντός έδρας παιχνίδια της στην Α1 επειδή το Ποσειδώνιο δεν μπορεί να εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης