ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΗ 2014

Μετά από εισαγγελική εντολή, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκαν χθες στην καταστροφή ποσότητες ναρκωτικών που κατασχέθηκαν τα δύο προηγούμενα χρόνια από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Η αξία των ναρκωτικών που κάηκαν παρουσία εισαγγελέα στις εγκαταστάσεις της ΚΡΕΚΑ πλησιάζει ή ξεπερνά το 1 εκ ευρώ. Χθες στην Χρυσούπολη συνελήφθησαν δύο άτομα επειδή διακινούσαν τσιγάρα που δεν είχαν φόρους. Κατασχέθηκαν 100 πακέτα και 19 συσκευασίες καπνού. Μέχρι και 18 εκ ευρώ μπορεί να επωφεληθεί η ΒΦΛ αν το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Περιβάλλοντος πράξουν το αυτονόητο, καταργήσουν τον ειδικό φόρο κατανάλωσης φυσικού αερίου που αυτή πληρώνει. Σήμερα ή την ερχόμενη εβδομάδα πληρωμή μιας μισθοδοσίας στους εργαζόμενους του εργοστασίου. Νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο απέκτησε χθες το σωματείο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Πρώτη σε σταυρούς η Κατερίνα Πετράκη. Εκδηλώσεις για την μέρα της Εθνικής Αντίστασης θα γίνουν το πρωί στην Καβάλα.

Εκδήλωση για τον τουρισμό κρουαζιέρας παρουσία ειδικού από την Αθήνα έκανε χθες ο Βαγγέλης Παππάς. Το απόγευμα εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο στην οδό Φιλελλήνων ο Κωστής Σιμιτσής. Το πρόγραμμα του συνδυασμού της παρουσίασε χθες η Δήμητρα Τσανάκα. Επίσκεψη στη Παναγία, συνάντηση με τους δημοσιογράφους χθες το απόγευμα και το βράδυ από τον Μάκη Παπαδόπουλο. Το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη σε εκδήλωση του Περιφερειακού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ μιλά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Σάββας Ρομπόλης. Αύριο στη Καβάλα ο Αρτέμης Σώρρας και η Νατάσα Ράγιου. Την Κυριακή ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καβαθάς παρενέβη μέσω σκάϊπ στη συνέντευξη τύπου Αρσονιάδη λέγοντας ότι είναι θέμα ημερών να επανέλθει ευνοϊκή ρύθμιση του ΟΑΕΕ που καταργήθηκε αιφνιδίως. Δύο συμπέθεροι είχαν επεισόδιο στο κέντρο της πόλης, ο ένας από τους δύο καταδικάστηκε χθες στο Μονομελές σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή. Εθελοντική αιμοδοσία από το πρωί στη Λέσχη Αξιωματικών Καβάλας. Στην Ελευθερούπολη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα ορεινού τρεξίματος στο Παγγαίο.

Το βράδυ εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου στη Παλιά Μουσική, στη Παναγία. Το βράδυ του Σαββάτου ο Κώστας Κατιώνης με τους συνεργάτες του παρουσιάζουν στο Όσκαρ ένα μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο. Την Κυριακή τόσο στην Καβάλα όσο και στον Αμυγδαλεώνα εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων.

Την ερχόμενη εβδομάδα είναι πιθανή συνεδρίαση της διοίκησης του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα εξεδήλωσε και ο Σάκης Τσιρονίδης. Αύριο στις 5 το απόγευμα το τελευταίο ματς της περιόδου για την Ένωση, υποδέχεται τον Φιλαθλητικό που θέλει νίκη για να μείνει στην Α2 κατηγορία.

Διαβάστε επίσης