ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που δόθηκε χθες στην Ελευθερούπολη ο Δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης έκανε απολογισμό όσων έγιναν τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του Δήμου αλλά και στα έργα που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ. Όπως είπε θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μαϊου του 2014. Ομάδα καθηγητών και δημοτικών αστυνομικών βρέθηκε χθες βράδυ στο Φρούριο. Εκεί ενημέρωσαν τους θεατές θεατρικής παράστασης για τις απολύσεις που έγιναν και θα γίνουν. Οι διαμαρτυρόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι εμφανίστηκαν στην σκηνή στο εσωτερικό του Φρουρίου, μίλησαν στο κοινό κι αμέσως μετά αποχώρησαν για να αρχίσει η θεατρική παράσταση. Με προβλήματα θα λειτουργήσουν σήμερα οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στο Περιγιάλι. Οι εργαζόμενοι φοβούμενοι απολύσεις κάνουν απεργία με ταυτόχρονη κατάληψη. Ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες στην επαρχία Νέστου από χθεσινό απογευματινό μπουρίνι. Νέα μεγάλη δωρεά ζαρζαβατικών και φρούτων χθες στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας. Σκληρή δήλωση απάντηση στον Γιώργο Καλαντζή από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά. Τον κατηγορεί ότι απουσιάζοντας από την Καβάλα δεν ενημερώνεται για τα προβλήματα του Νομού και δεν ασχολείται με αυτά. Αφορμή για την δήλωση Γρανά προηγούμενη δήλωση Καλαντζή κατά της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Νομό Καβάλας τις προηγούμενες 48 ώρες. Δύο πέθαναν αιφνιδίως, ένας έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου σε κατοικία στο Παληό κι ο τέταρτος πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στο Βρασίδα. Λήγει το μεσημέρι η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας παιδιών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Σήμερα το μεσημέρι ψηφίζεται στ Βουλή η τροπολογία με την οποία αποσύρεται οριστικά ο δασικός χάρτης της Καβάλας. Ο Κυριάκος Σταυρίδης θα αναλάβει νέος αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού στο Δήμο Καβάλας. Κυματίζει από χθες στην ακτή Περιγιαλίου η Γαλάζια Σημαία του 2013. Το ίδιο θα γίνει σήμερα στην ακτή της Καλαμίτσας. Την ερχόμενη εβδομάδα πραγματοποιεί την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της για το πυρηνικό ολοκαύτωμα σε Χιροσίμα- Ναγκασάκι η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας. Συνεδριάζει το μεσημέρι στη Κομοτηνή η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

 

Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη καυτηριάζει την εξόρμηση στην περιοχή νέας προτεσταντικής ομάδας. «Είναι προσηλυτισμός» αναφέρει χαρακτηριστικά. Το μεσημέρι στο Δημαρχείο συνέντευξη τύπου των συντελεστών της παράστασης «Μήδεια», σε σκηνοθεσία του Σπύρου Ευαγγελάτου.Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη ημερίδα του εταιρικού κοινωνικού σχήματος «ΣτηρίΖΩ».

 

Σκληρή κριτική στην ΠΑΕ ΑΟΚ έκανε χθες η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Κατά τον Γιώργο Γραμμένο η διοίκηση της ΠΑΕ είναι ανίκανη, οργανώνει την ομάδα με μηδενικό μπάτζετ, χωρίς ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Σήμερα δίνει συνέντευξη τύπου η ΠΑΕ ΑΟΚ. Χθες βράδυ σε συνάντηση στις Κρηνίδες οριστικοποιήθηκε το νέο διοικητικό σχήμα. Μάλλον στα μέσα Οκτώβρη θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

 

 

Διαβάστε επίσης