ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας σημειώνουν αναλυτικά τα κενά που υπάρχουν σε όλες τις κλινικές, διαπιστώνουν ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα είναι αδικημένο ως προς την πρόσληψη επικουρικών γιατρών. Ζητούν την παρέμβαση της διοίκησης αλλά και των βουλευτών προκειμένου η κατάσταση να βελτιωθεί. Επιτυχία του τμήματος Ασφαλείας Καβάλας να συλλάβει δύο άνδρες στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 4 κιλά χασίς που επρόκειτο να διακινηθούν στην περιοχή του Νομού. Ήδη ένας εκ των δύο κρίθηκε προφυλακιστέος αφού απολογήθηκε στον Ανακριτή. Σοβαρό πρόβλημα ανέκυψε στην καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές του σωματείου των συνταξιούχων ΤΕΒΕ. Η διαδικασία σταμάτησε, η κάλπη φυλάσσεται στα γραφεία του συλλόγου. Σήμερα θα ζητηθεί νομική βοήθεια για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα. Την Δευτέρα το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαου Γρανά θα γίνει σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών για το θέμα των νερών ύδρευσης περιοχών του Δήμου Παγγαίου. «Ως τότε θα έχουμε τα νέα αποτελέσματα των αναλύσεων» υποστηρίζει ο κ. Γρανάς. Μειωμένη θα είναι φέτος η παραγωγή καλαμποκιού στο Νομό Καβάλας προβλέπουν εκπρόσωποι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

 

Θετικά ήταν τα σχόλια του Πρέσβη της Αγγλίας στην Αθήνα μετά την ξενάγηση του την Τρίτη στις εγκαταστάσεις της Καβάλα Όιλ. Ικανοποιητικές οι δύο απεργιακές συγκεντρώσεις χθες στην πόλη μας. Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης έρχεται το Σάββατο στην Καβάλα για την νομαρχιακή συνέλευση της ΝΔ. Σήμερα το απόγευμα θα είναι στην Καβάλα ο Φώτης Κουβέλης. Στις 8.30 το απόγευμα στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου ομιλά του Μάκη Παπαδόπουλου. Ολομέλεια των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του έκανε ο Βαγγέλης Παππάς. Σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα παρουσιάζει τους υποψηφίους του ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Περισσότερα χρήματα πληρώνουν οι ασφαλισμένοι για την συμμετοχή τους στην αγορά των φαρμάκων, καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καβάλας. Γενική συνέλευση στις 4 Μάη θα κάνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας. Την διοίκηση του ΤΕΕ ΑΜ συνάντησε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γερομάρκος.

 

Παρουσιάζεται το μεσημέρι το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ Φιλίππων. Το πρωί ο Κωστής Σιμιτσής θα δεχθεί στο γραφείο του μαθητές και καθηγητές του 3ου Λυκείου που μετέχουν στο πρόγραμμα «Κομένιους». Εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ ενημερώνουν το πρωί τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου. Το βράδυ στο Όσκαρ μία ακόμη εκδήλωση του μουσικού σχολείου. Συνεχίζονται καθημερινά στα ΚΑΠΗ ομιλίες περί του εθελοντισμού. Ο Κλεόνικος Καλαϊτζίδης είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Καβάλας.

 

Στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών προκρίθηκε ο Αετός Ορφανού μετά την χθεσινή του νίκη στα Μετέωρα. Πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ήταν ο αμυντικός Θωμάς Γκαρακλίδης. Συνεδρίασε χθες η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης