• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στον Λιμένα της Θάσου, στη διάρκεια αντιφασιστικής πορείας προς τα γραφεία της Χ. Αυγής που εκείνη την ώρα εγκαινιάζονταν. Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους διαδηλωτές κάνοντας χρήση χημικών. Στα εγκαίνια των γραφείων της Χ. Αυγής παραβρέθηκαν 3 βουλευτές του κόμματος και λίγος κόσμος. Δεν πρόλαβε τη συνεδρίαση του Σ.Α.Σ. στις 18 Δεκέμβρη ο επιχειρηματίας Κώστας Αντίοχος. Ως εκ τούτου η πρόταση του για δρομολόγηση υδροπτέρυγου από Καβάλα για Θάσο θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση, τον Φεβρουάριο. Ο γιατρός Περικλής Αμπεριάδης είναι ο πρώτος εκπρόσωπος της Αυτοδιοικητικής Κίνησης Πολιτών Νέστου, μετά τη χθεσινή γενική συνέλευση. Η διαδικασία άρχισε με καθυστέρηση μιας τουλάχιστον ώρας επειδή άργησε να ολοκληρωθεί προηγούμενη εκδήλωση στον ίδιο χώρο. Μάλλον από το Σαββατοκύριακο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ξεκινά καθημερινό δρομολόγιο από την Καβάλα στην Κωνσταντινούπολη. Το λεωφορείο θα αναχωρεί κάθε βράδυ στις 10.30 και το εισιτήριο θα κοστίζει 40 ευρώ. Το κτίριο του εργαστηρίου δημοσίων έργων στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας προτείνεται στο Λιμενικό Σώμα ως έδρα της Περιφερειακής Διοίκησης. Χώρο στο ίδιο κτίριο ζητά και η Διεύθυνση Υδάτων της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. 4 δρομολόγια τις καθημερινές, 2 τις Κυριακές προτείνουν για τη γραμμή του Πρίνου οι εκπρόσωποι της Θασιακής Ένωσης. Επί της πρότασης θα πρέπει άμεσα να απαντήσουν οι δύο ναυτιλιακές εταιρές. Χθες βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση σχετικά με τις διώξεις των ναυτεργατών. Σε 24ωρη λειτουργία λόγω του κρύου είναι από χθες το Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Ίδια υπηρεσία προσφέρουν στους άστεγους τα ΚΑΠΗ. Στο Δημαρχείο Καβάλας και Κρηνίδων αρχίζει απογραφή αυτών που δεν μπορούν να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ για την οικία τους. Συνάντηση συνταξιούχων από την ΑΜΘ έγινε χθες στη Καβάλα. Νέα συνάντηση την Τετάρτη. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το θέμα της συνταξιοδότησης των μηχανικών. Η εταιρία Μαρινόπουλος ΑΕ ανακοίνωσε επέκταση του δικτύο καταστημάτων Smile μέσα από συνεργασία με την Γεωργούλιας ΑΕ. Με τον νέο πρόξενο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν χθες στη Κομοτηνή Άρης Γιαννακίδης και Γιώργος Γερομάρκος.

 

Παρουσιάστηκε χθες το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων. Αρχίζουν την Παρασκευή το απόγευμα στον Δ. Κήπο. Οι συγγραφείς Λία Ζώτου- Θοδωρής Καραγεωργίου παρουσίασαν στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου το βιβλίο τους «Η Εξαφάνιση». Η Ατζελίνα Τζολί είναι το νέο κέρινο ομοίομα που δημιούργησε για το μουσείο του στα Κηπιά ο Θοδωρής Κοκκινίδης. Χριστουγεννιάτικο παζάρι το Σάββατο από το πρωί ως το μεσημέρι στο πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου από τη Παιδόπολη.

 

Ο διαιτητής Καραντώνης από τον σύνδεσμο Ημαθίας σφυρίζει το ματς του ΑΟΚ με την Καλαμαριά. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Βασίλη Μορφιάδη η ομάδα θα κάνει 9 με 12 μεταγραφές τον Γενάρη. Κατέπεσε χθες η εγγυητική επιστολή του ΑΟΚ λόγω του ότι ιδιώτης δικαιώθηκε και εισέπραξε ποσό 6.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά αφορούν απλήρωτα ενοίκια την εποχή που η ομάδα αγωνίζονταν στην Σούπερ Λιγκλ. Η ΠΑΕ ΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό εισαγγελέα για τις πρόσφατες δηλώσεις Τσάκα κατά της διαιτησίας.

 

 

Διαβάστε επίσης