ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Λύθηκε το πρόβλημα με την κάλυψη της θέσης του πλοηγού στο λιμάνι της Καβάλας από την Τρίτη 16 Μαρτίου. Αποφασίστηκε προσωρινή μετάθεση διάρκειας 15 ημερών του πλοηγού της Κέρκυρας. Τον Απρίλιο έχει σειρά να εργαστεί στην Καβάλα ο πλοηγός της Πάτρας. Οριστική λύση στο πρόβλημα των Τεναγών των Φιλίππων με έργα που θα χρηματοδοτηθούν μέσω του νέου ΕΣΠΑ εξετάζει το αρμόδιο Υπουργείο. Αυτό προέκυψε χθες από τη συνάντηση του Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου με τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κ. Αποστόλου συνάντησε και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Αντί κοινής συνεδρίασης των δύο δημοτικών συμβουλίων, σύσκεψη για τα Τενάγη τη Δευτέρα στο δημαρχείο της Ελευθερούπολης. 23 κρουαζιερόπλοια περιμένει αυτή τη χρονιά στη Καβάλα η Δημωφέλεια. Τα στοιχεία του ΟΛΚ αναφέρονται σε 19 αφίξεις. Συνεχίζει να αργεί η Εγνατία Οδός Α.Ε. για την επίλυση του προβλήματος στην Παράκαμψη. Συνάντηση στην Καβάλα έχουν το Σάββατο οι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών της ΑΜΘ και των Σερρών. Χθες το μεσημέρι και το απόγευμα διακόπηκε εκ νέου η μετάδοση των προγραμμάτων των σταθμών με ευθύνη της Digea. Ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης αρνήθηκε το αυτοκίνητο που του χορηγεί η Βουλή αλλά και την φύλαξη από αστυνομικό.

 

64χρονη συνελήφθη χθες στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης επειδή πέταξε στον κρατούμενο γιο της συσκευασία που περιείχε χασίς. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Συντήρηση στους υποσταθμούς της στο Παληό έκανε χθες η ΔΕΗ. Συνεδρίασε χθες το απόγευμα η τοπική κοινότητα Καβάλας. Με δελτίο τύπου ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Δημήτρης Κυριαζίδης διαψεύδει ότι έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Έθνος σύμφωνα με τις οποίες το πρόβλημα της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ έχει λυθεί. Διεθνές συνέδριο οργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα στην Καβάλα το ΤΕΙ. Συνεργασία με καλύτερους οικονομικούς όρους ζητά από τον Δήμο Ξάνθης ο Δήμος Νέστου. Τα απορρίμματα του Δήμου Νέστου μεταφέρονται προσωρινά στον σκουπιδότοπο του Δήμου Ξάνθης. Στην Ανδριανούπολη μαζί με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη θα είναι το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παπαδόπουλος.

 

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου στην Κηπούπολη, σε συνεργασία με τον σύλλογο κατοίκων της συνοικίας. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» τα έσοδα της παράστασης «Δάφνες και Πικροδάφνες» θα ενισχύσουν τον σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου.

 

Το 12ο δημοτικό σχολείο θα επισκεφθεί το μεσημέρι αντιπροσωπεία της Ένωσης. Η ομάδα αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Από την Κατερίνη είναι ο διαιτητής που την Κυριακή σφυρίζει το ματς του ΑΟΚ με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Διαβάστε επίσης