• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Ολοκληρώνονται σήμερα οι προετοιμασίες των τοπικών φορέων που αύριο στις 9 το πρωί συναντούν στα γραφεία του ΤΕΕ 5μελή αντιπροσωπεία του αγωγού ΤΑΡ. Η συζήτηση θα γίνει μόνο για τη νέα όδευση του αγωγού, διαμήνυσαν στους εκπροσώπους του ΤΑΡ οι εκπρόσωποι της Καβάλας. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του αγωγού ΤΑΡ θα είναι ο σύμβουλος του έργου Στάθης Θεοδωρόπουλος ενώ 2 από τα 5 μέλη φέρονται να είναι Γερμανοί. Οι αγρότες του Νέστου προετοιμάζουν μεγάλο συλλαλητήριο στη Καβάλα τη Δευτέρα το μεσημέρι. Πρόθεση τους να έρθουν στη πόλη όσο το δυνατό περισσότερα τρακτέρ. Ζητούν συμπαράσταση και συμμετοχή απ’ τους συλλόγους και φορείς της Καβάλας. Σήμερα το πρωί περνά από το κέντρο της Καβάλας το «καραβάνι των σχολικών φυλάκων». Σε αυτό θα προστεθεί ένα αυτοκίνητο με 4 σχολικούς φύλακες της Καβάλας. Σε εκδήλωση που έγινε στο Όσκαρ παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για συγκρότηση ψηφοδελτίου και στο Δήμο Νέστου. Μπεχράκης και Τσάρας υποσχέθηκαν να βρίσκονται στο εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης την Τετάρτη για να συναντήσουν τη διοίκηση του σωματείου. 62χρονη βρέθηκε νεκρή χθες στο σπίτι που ζούσε μόνη της. Νέο 15μελές συμβούλιο εξέλεξε χθες το Λύκειο των Ελληνίδων. Πρώτη σε σταυρούς η Πέπη Σαμαρά, πρόεδρος του απερχόμενου συμβουλίου.

 

Με νέο μέλος τον Βαγγέλη Θεοδωρίδη συνεδρίασε χθες το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Το κατάστημα Τζάμπο στον Αμυγδαλεώνα έλαβε άδεια πώλησης γλυκών κι αναψυκτικών, η Ομοσπονδία ζητά να λάβει αντίγραφα των δικαιολογητικών της αίτησης του. Ραντεβού με τον Δήμαρχο ζητά ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Σίμος Γιοβανάκης λόγω των επικείμενων κυκλοφοριακών αλλαγών στην οδό Βενιζέλου. 4 επαγγελματίες της πόλης καταδικάστηκαν χθες στο Μονομελές για χρέη στο ΤΕΒΕ. Ανακοίνωση για την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος. Η δημοτική οργάνωση Καβάλας της ΝΔ οργανώνει εκδήλωση στις 22 Φεβρουαρίου με καλεσμένη την βουλευτή Ιωαννίνων και εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Άννα Ασημακοπούλου. Ερωτήσεις στη Κυβέρνηση μέσω της Βουλής κατέθεσαν χθες οι Γιάννης Πασχαλίδης- Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Συνέντευξη τύπου δίνουν το πρωί οι εργαζόμενοι στο ΤΕΙ για την ημερίδα με θέμα τον καρκίνο που οργανώνουν το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ. Συνέντευξη τύπου σήμερα από την ομάδα των κανταδόρων και τους καταδρομείς. Την Κυριακή το απόγευμα στο Όσκαρ οργανώνουν μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση των πολιτών της Κεφαλονιάς. Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου παρουσιάζεται το βιβλίο της Λίλιαν Βουζανίδου για την ιστορία του τοπικού αθλητισμού. Νέο διαγωνισμό φωτογραφίας για μαθητές οργανώνει το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας. Με την Παιδόπολη Καβάλας θα ασχοληθεί στη σημερινή της εκπομπή η Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Ο διαιτητής Αγγελακόπουλος από την Καρδίτσα σφυρίζει το αυριανό ματς του ΑΟΚ με τον Βατανιακό. Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ πληρώθηκαν. Η Ένωση ηττήθηκε στο χθεσινό φιλικό από την Πεύκη. Συνεχίζει να μην είναι έτοιμος ο Κατσαρές.

 

 

Διαβάστε επίσης