ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2016

800 πρόσφυγες ήρθαν χθες το απόγευμα στην Καβάλα με το προγραμματισμένο δρομολόγιο του Νήσος Μύκονος. Εκτός από την ανθρωπιστική βοήθεια που τους προσφέρθηκε από εθελοντές, ταχυδακτυλουργός διασκέδασε τα μικρά παιδιά. Περίπου 15 πρόσφυγες εξαπατήθηκαν αφού είχαν στα χέρια τους εισιτήρια λεωφορείου ανύπαρκτου τουριστικού γραφείου. Μεταφέρθηκαν δωρεάν στη Θεσσαλονίκη με φροντίδα του ΚΤΕΛ. Πρόσφυγες με προβλήματα υγείας μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

 

Παραδόθηκε στον Δήμο Καβάλας η μελέτη της Αλεξάνδρας Τσανάκα για την οδό Βενιζέλου. Επιβεβαιώνει τις προηγούμενες μελέτες, αυξάνει το πλάτος της οδού για την οποία προτείνει μονοδρόμηση με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Τέρενς Κουίκ και Θασιακή Ένωση παρενέβησαν στο Υπουργείο Ναυτιλίας υπέρ του υδροπτέρυγου. Κρίσιμη η σύσκεψη της ερχόμενης Δευτέρας. Μια ακόμη απόφαση υπέρ του ΤΑΡ και της διέλευσης του από το Ν. Καβάλας υπέγραψε χθες ο Πάνος Σκουρλέτης. Ενοχλημένοι οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο των λιπασμάτων αφού 5 νεοπροσληφθέντες συνάδελφοι τους προέρχονται από την Αθήνα. 50 περίπου δικηγόροι της πόλης βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για το σημερινό πανελλαδικό συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού. Στην Αθήνα και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θανάσης Αθανασίου. «Ο κόσμος πρέπει να είναι αρωγός της Δημοτικής Αστυνομίας» δήλωσε χθες η Φωτεινή Κόγια, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου.

 

Συνέντευξη τύπου για το ασφαλιστικό δίνει το μεσημέρι το η ΠΑΣΕΒΕ. Εξόρμηση με διανομή εντύπων για το ασφαλιστικό θα κάνουν το Σάββατο μέλη της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας. Εξιχνιάστηκε από την Α.Δ. Καβάλας κλοπή μοτοποδηλάτου που έγινε προ λίγων ημερών στην πόλη μας. Συνελήφθη 20χρονος που λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αν και αυτό είχε σφραγιστεί από την αρμόδια αρχή. Πληρώθηκαν χθες μισθούς δύο μηνών οι καθαρίστριες των σχολείων του Δήμου Καβάλας. Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος Στηρίζω, των Παιδικών Σταθμών και του Βοήθεια στο Σπίτι. Επίσκεψη από μαθητές του 5ου Γυμνασίου δέχθηκε χθες η Δήμαρχος με την ευκαιρία ολοκλήρωσης στο κτίριο της Παναγίας δημοτικού έργου. Φαρμακοποιό θα προσλάβει η Πνοή για τη λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου.

 

Την πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα ο Όμιλος για την Ελληνική Γλώσσα. Την Κυριακή κόβει την πίτα του οι Εβρίτες, η Πανηπειρωτική Ένωση. Το παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ευχαριστεί για τη συνεργασία τον Δήμο Καβάλας.

 

Με σκορ 84-70 η Ένωση νίκησε χθες σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή. Ικανοποίησαν οι 3 αμερικανοί καλαθοσφαιριστές. Έφυγε από το Νέστο ο Μιρκτσιάν. Αποχώρησε από τον ΑΟΚ ο Αλέξανδρος Χρυσαλίδης. Στις 8.30 σήμερα το απόγευμα η πίτα της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης