• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ 2013

Συνεχίζεται για μία ακόμη εβδομάδα η κατάληψη στο ΤΕΙ Καβάλας την ώρα που η διοίκηση του ιδρύματος μαζί με τους βουλευτές προσπαθούν να πείσουν το υπουργείο Παιδείας να μην καταργήσει τα δύο τμήματα της Πληροφορικής. Κάτι τέτοιο πάντως είναι αρκετά πιθανό αφού χθεσινό δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας παρουσίαζε το νέο μηχανογραφικό, στο οποίο για το ΤΕΙ Καβάλας φαίνεται να ισχύει η πρόταση Αθηνά 2. Μικρή προσέλευση στην χθεσινή γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου. Σήμερα και αύριο εκλογές στα γραφεία του συλλόγου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Κρατούμενος για την υπόθεση της τράπεζας Proton είναι από την Τρίτη ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΒΦΛ Γιώργος Γεωργάρας. Νέες ανησυχίες στο εργοστάσιο, στο οποίο δεν βρέθηκε χθες ο Γιάννης Τσάρας. Αναστολή των εργασιών για την κατασκευή διοδίων στην Μουσθένη, νέο διάλογο με το Υπουργείο ζητούν οι τοπικοί φορείς. Ο Γιάννης Πασχαλίδης ανέλαβε να κλείσει ραντεβού με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Καλογιάννη. Σε μία εβδομάδα θα γίνουν οι εκλογές για την νέα διοίκηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας. Η χθεσινή γενική συνέλευση δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας. Δύο κτηνοτρόφοι από το Χαλκερό καταδικάστηκαν χθες σε φυλάκιση 8 μηνών επειδή προ ενός έτους αδέσποτη αγελάδα ξέφυγε της προσοχής τους και προκάλεσε τροχαίο ατύχημα μπροστά στην είσοδο της ΒΦΛ. Άσκησαν έφεση κι αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Την Τρίτη συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Σήμερα το πρωί συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Με ανακοίνωση του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έκανε γνωστό ότι δεν κλείνει το γραφείο του ΙΚΑ στα Λιμενάρια. Εκλογές το Σάββατο και την Κυριακή για την νέα διοίκηση του σωματείου των Οικοδόμων. Πετυχημένη συμμετοχή σε έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών ίντερνετ που έγινε στην Αθήνα είχε η τοπική εταιρία ManBiz. Τρία συνταξιουχικά σωματεία της Καβάλας με ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες ζητούν να συνεχιστεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Μάκης Χρυσοχόου και Κώστας Μορφίδης συνάντησαν την Τρίτη στην Αλεξανδρούπολη τον Αλέξη Τσίπρα. Σήμερα η γραμματεία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας εκλέγει τον συντονιστή της. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η Συντονιστική Επιτροπή κατά των Δεξαμενών. Θα αναφερθεί σε εκδήλωση κατά του χρυσού που οργανώνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου.

 

Ανακοινώθηκαν εορταστικές για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Θα γίνουν στην Νέα Πέραμο, την Νέα Ηρακλίτσα, το Ακροβούνι αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του αρχαίου θεάτρου των Φιλίππων. Αποκριάτικο πάρτι οργανώνει αύριο στο Λούσυ ο Δικηγορικός Σύλλογος. Ο Δήμος Καβάλας θα συμμετάσχει στην φετινή Ώρα της Γης. Το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 8.30 το απόγευμα θα σβήσουν συμβολικά τα φώτα στο Δημαρχείο, τις Καμάρες και το Φρούριο. Αφιερωμένη στον γιατρό Λευθέρη Μουστακίδη που πέθανε ξαφνικά την προηγούμενη Δευτέρα ήταν η χθεσινή εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου με θέμα τα βλαστοκύταρα.

 

«Ζωντανός» στο κυνήγι της ανόδου έμεινε χθες ο ΑΟΚ που κέρδισε 1-0 την Νίκη Βόλου. Κορυφαίος της ομάδας μας ο Τάσιτς. Άρεσε ο νεαρός Παπαδόπουλος που δημιούργησε το γκολ που πέτυχε ο Πάτο. Ο ΑΟΚ την Κυριακή έχει ρεπό. Στις 24 Μάρτη υποδέχεται στο «Ανθή Καραγιάννη» τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης