ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΗ 2014

Η Ενεργειακή Αιγαίου υπέγραψε χθες την προβλεπόμενη σύμβαση με το Υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου να αρχίσει τις έρευνες για πετρέλαιο σε δύο διαφορετικές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Φαίνεται ωστόσο ότι οι πρώτες γεωτρήσεις θα γίνουν το προσεχές Καλοκαίρι στον κόλπο της Καβάλας, στα κοιτάσματα του Πρίνου- του Βόρειου Πρίνου- του Ε. Οριστικές ανακοινώσεις από την εταιρία στο τέλος του μήνα. Πληρώθηκαν χθες οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ. Σύντομα θα πληρωθούν πάλι, υπόσχεται η εταιρία. Χωρίς ουσία ήταν η χθεσινή επίσκεψη στη Καβάλα γενικού γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης μαζί με τη διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας. 150 μηχανικοί έλαβαν μέρος στη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση του ΤΕΕ ΑΜ. Οι αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις των μηχανικών θα παρθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Αντιπροσωπεία. Εκτός δρομολογίων ήταν και χθες λόγω βλάβης το φέρι μποτ «Πλατυτέρα».

Στην Καβάλα είναι από χθες το βράδυ ο Πάνος Καμμένος. Το πρωί θα επισκεφθεί το λιμάνι όπου θα κάνει δηλώσεις. Δήλωση υπέρ της παραμονής στον Δήμο των σχολικών φυλάκων έκανε χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Στην Κηπούπολη μίλησε ο Βαγγέλης Παππάς. Την πυροσβεστική υπηρεσία επισκέφθηκε ο Άρης Βέρρος. Συνέντευξη τύπου για τα έργα που προτείνει την επόμενη 5ετια έδωσαν Σιμιτσής- Μουριάδης. Στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο ήταν χθες ο Αρχέλαος Γρανάς.

Λόγω έλλειψης προσωπικού το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Χρυσούπολης συχνά είναι εκτός λειτουργίας. Τα ξημερώματα της Τετάρτης τραυματίας τροχαίου δυστυχήματος στο Χαϊδευτό εξυπηρετήθηκε από το ΕΚΑΒ Καβάλας. Πολλοί νέοι δικηγόροι της πόλης έλαβαν μέρος σε σεμινάριο του δικηγορικού συλλόγου όπου ως πρόεδροι εφορευτικών επιτροπών ενημερώθηκαν για την διεξαγωγή της ψηφοφορίας την Κυριακή. Νέα διοίκηση απέκτησε χθες το EuroTaxi Καβάλας. Πρώτος σε ψήφους ο Γρηγόρης Αποστολίδης. Αύριο θα πληρωθούν τα επιδόματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες. 56χρονος πέθανε ξαφνικά χθες στο Παλαιοχώρι. Συνεδριάζει την Δευτέρα το μεσημέρι η τοπική κοινότητα Δήμου Καβάλας.

Η Καβάλα υποδέχεται σήμερα το απόγευμα τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο. Η τελετή υποδοχής στις 7 το απόγευμα στον ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου. Δύο πολίτες προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Κ.Υ. Ελευθερούπολης. Πέτυχε η χθεσινή εκδήλωση στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας όπου ομάδες ατόμων με ειδικές ανάγκες έπαιξαν μπάσκετ.

Κοντα στην παραμονή στην Γ’ Εθνική είναι μετά τα χθεσινά αποτελέσματα Ορφέας Ελ και Βυζάντιο. Κινδυνεύει με υποβιβασμό ο Νέστος. Δεύτερη νίκη του Κεραυνού Πέρνης στα μπαράζ ανόδου. Ο Κωστής Σιμιτσής παρουσιάζει το πρωί σε συνέντευξη τύπου σχέδιο για την βιωσιμότητα του ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης