ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Στο Σμόλιαν της Βουλγαρίας πραγματοποιείται αύριο ελληνοβουλγαρική συνάντηση σχετική με το νέο πρόγραμμα Ίντερεκ που θα υλοποιήσουν μαζί οι περιφέρειες της νότιας Βουλγαρίας και η Περιφέρεια ΑΜΘ. Στη συνάντηση εκτός του Γιώργου Παυλίδη θα λάβουν μέρος οι αντιπεριφερειάρχες Θόδωρος Μαρκόπουλος και Σωτήρης Παπαδόπουλος. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας γνωρίζει τον δράστη της χθεσινής ληστείας σε σούπερ μάρκετ στον Αμυγδαλεώνα και τον αναζητά στην περιοχή του πρώην Δήμου Φιλίππων. Το περιστατικό έγινε στις 5 το απόγευμα. Ο ληστής προσποιήθηκε τον πελάτη, όταν όμως έφθασε στο ταμείο έβγαλε όπλο κι απείλησε την υπάλληλο. Δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπο του κι έτσι αναγνωρίστηκε αμέσως. Στο ίδιο σούπερ μάρκετ είχε γίνει ληστεία και τον περασμένο Σεπτέμβρη. Η οριστική συμφωνία Ελλάδας Ρωσίας για τον αγωγό φυσικού αερίου που συμφώνησαν Τσίπρας Πούτιν θα υπογραφεί την ερχόμενη εβδομάδα. Ο αγωγός θα περάσει από το Νομό Καβάλας. 20 άτομα θα προσλάβει στο νέο γεωτρύπανο η Ενεργειακή Αιγαίου. Θα ακολουθήσουν 28 ακόμη προσλήψεις ειδικευμένου προσωπικού. Το γεωτρύπανο αναμένεται στις εξέδρες άντλησης πετρελαίου την ερχόμενη εβδομάδα. Επισκέψεις στα ΚΑΠΗ για το καθιερωμένο τσούγκρισμα αβγών έκαναν χθες η Δήμητρα Τσανάκα και ο Μάκης Παπαδόπουλος.

 

Στην Κεραμωτή ήταν χθες το ΠΑΜΕ που συνεχίζει να ενδιαφέρεται για το τραγικό περιστατικό της Δευτέρας όπου Αιγύπτιος αλιεργάτης έχασε τη ζωή του. Κατατέθηκε ερώτηση στη Βουλή από βουλευτές του ΚΚΕ. Λόγω έργων της ΔΕΥΑΚ θα είναι κλειστή το πρωί η οδός Μυριβήλη στη Κηπούπολη. Ο Σύλλογος Καφεζυθοπωλών παρέλαβε χθες αντίγραφο του κανονισμού πεζοδρόμων. Συνεδρίασε χθες η τοπική κοινότητα Καβάλας δίνοντας άδεια σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στο λιμάνι ο Οργανισμός εκτελεί έργο αλλαγής τμήματος του δικτύου ύδρευσης. Επαναλειτουργούν από σήμερα οι υπηρεσίες του ΤΕΙ, την Δευτέρα αρχίζουν τα μαθήματα. Στο λιμάνι της Καβάλας καταπλέουν το πρωί και το απόγευμα τα πλοία Ταξιάρχης και Αριάδνη. Στη 1.30 το μεσημέρι οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου συναντούν τη Δήμαρχο.

 

Αύριο το απόγευμα φθάνει στο αεροδρόμιο της Καβάλας για την τριήμερη επίσκεψη του στις Σέρρες ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Εθελοντές για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας αναζητά ο ΝΟΚ. Το βιβλίο του Ηρακλή Χοροζίδη παρουσιάζεται το Σάββατο στη Χρυσούπολη.

 

Στο γήπεδο του Ζυγού η σημερινή προπόνηση του ΑΟΚ. Στις 4 το απόγευμα η Ένωση παίζει στη Καλαμίτσα φιλικό με τον Άρη. Χθες ο Άρης νίκησε σε φιλικό τον ΚΑΟΔ στη Δράμα. Η νεαρή βολλευμπολίστρια του ΑΟΚ Άννα Φλαμουρίδου προπονείται με το κλιμάκιο της εθνικής ομάδας παγκορασίδων.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης