ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Απουσίασε από τη χθεσινή συνεδρίαση και ψηφοφορία του μνημονίου στην Βουλή η Αλεξάνδρα Τσανάκα. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ψήφισε όπως αναμένονταν τα μέτρα, όχι όμως ο Ηλίας Ιωαννίδης. Νωρίτερα χθες το απόγευμα πραγματοποίησε συγκέντρωση κατά του μνημονίου στη πλατεία Καπνεργάτη το ΠΑΜΕ. Λίγος κόσμος στην παρόμοια πρωτοβουλία της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα το απόγευμα η συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

 

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζητά ο Δήμος Καβάλας για τη λειτουργία παράνομης κτηνοτροφικής μονάδας μέσα στο δημοτικό διαμέρισμα της Παλαιάς Καβάλας. Εκτάκτως συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή, ανέθεσε σε ιδιώτη το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων έως το τέλος του Καλοκαιριού. Πόρτα πόρτα άρχισε χθες η διαφήμιση του νέου προγράμματος ανακύκλωσης. Θα τοποθετηθούν 600 καινούργιοι μπλε κάδοι. Η Ιχθυόσκαλα ζητά από τον ΟΛΚ εκβάθυνση του λιμανιού της. Μικρή συμμετοχή στη χθεσινή απεργία των δημοσίων υπαλλήλων του Νομού. Αρκετά καταστήματα της αγοράς θα λειτουργήσουν κανονικά την Κυριακή. Μέχρι και τις 5 Αυγούστου ο Δήμος Καβάλας θα δέχεται αιτήσεις για το πρόγραμμα της Επισιτιστικής Βοήθειας. Πρόβλεψη να βοηθηθούν δικαιούχοι που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δεν πληρώθηκαν χθες τα επιδόματα τα ΑμΕΑ, διαμαρτύρονται στέλνοντας επιστολή στον Πρωθυπουργό. Η επιστολή υπογράφεται από τον νομαρχιακό σύλλογο ΑμΕΑ Καβάλας.

 

Καταπλέει αυτή την ώρα στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Τόμσον Σπίριτ. Μικρής έκτασης ασφαλτόστρωση έγινε χθες στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Σύσκεψη για τις συχνές διακοπές νερού σε διάφορα σημεία του Δήμου οργάνωσε η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Συνελήφθη αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις αρχές της χώρας του. Στην Κεραμωτή προχθές συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές για παρεμπόριο. Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση για Θάσο μέσω του λιμανιού της Καβάλας. Η Τροχαία Καβάλας διευκόλυνε χθες το απόγευμα δύο μεγάλα φορτηγά από τη Ρουμανία να εξέλθουν της πόλης προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους για τη Βουλγαρία. Ματαιώνεται οριστικά η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα που ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Φιλίππων. Ματαιώνεται και η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού που θα γίνονταν την Κυριακή στο Φρούριο.

 

Σήμερα στις 9 το βράδυ στο Φρούριο εκδήλωση με νεανική χορωδία από την Γαλλία. Τα έσοδα θα ενισχύσουν το ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Ομιλίες για την παιδική και εφηβική παχυσαρκία θα γίνουν το Φθινόπωρο σε δημοτικά σχολεία της πόλης. Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί κάθε μέρα την Α.Δ. Καβάλας είπε σε χθεσινή ημερίδα εκπρόσωπος της  ίδιας υπηρεσίας. Τουρνουά ξυλορακέτας θα γίνει το Σαββατοκύριακο σε παραλιακό μπαρ στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας.

 

Πρώτη συνάντηση των παικτών, του προπονητή και της διοίκησης του ΑΟΚ χθες στα αποδυτήρια του «Ανθή Καραγιάννη». Από σήμερα αιματολογικές εξετάσεις. Ανανέωσε ο Σταματόπουλος, δεν φαίνεται να προχωρά η απόκτηση του Βιτλή από τα Γιάννενα. Καγκελίδη και Τσότρα απέκτησε το Βυζάντιο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης