• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ 2013

Επαναλειτουργεί από σήμερα η εφορία της Καβάλας, η οποία στο μεταξύ απορρόφησε την εφορία της Ελευθερούπολης. Στην υπηρεσία υπήρξαν μεγάλες χωροταξικές αλλαγές, άλλαξαν όλα τα τμήματα ενώ στον δεύτερο όροφο του Διοικητηρίου λειτουργούν τα γραφεία των ελεγκτών και του Κεφαλαίου. Απομακρύνθηκαν έγγραφα και ντουλάπες από τους διαδρόμους, Στρατός και Πυροσβεστική επωφελήθηκαν των αλλαγών αφού πήραν για δική τους χρήση τα έπιπλα που περίσσεψαν. Λόγω των πολλών αλλαγών η εφορία θα χρειαστεί να περάσουν μέρες μέχρι να βρει τον σωστό της βηματισμό. Στην Αθήνα ταξιδεύουν σήμερα το πρωί οι συνδικαλιστές της ΒΦΛ Τσιμενίδης και Παπαντίδης. Σκοπεύουν να επισκεφθούν τα γραφεία της εταιρίας. Χθες ο Γιάννης Τσάρας επικοινώνησε με το σωματείο τονίζοντας ότι καταβάλλονται προσπάθειες να βρεθεί λύση στο χρέος που υπάρχει στη ΔΕΠΑ. Η ΒΦΛ πλήρωσε 600.000 ευρώ στην τράπεζα Αττικής κι έτσι ο πλειστηριασμός του εργοστασίου πήρε νέα αναβολή, τουλάχιστον τριών μηνών. Σύσκεψη για την προστασία του ντόπιου τουριστικού προϊόντος θα γίνει το μεσημέρι στο Επιμελητήριο. Οι τοπικοί φορείς να συζητήσουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά το γνωστό επεισόδιο σε βάρος του Τούρκου Πρόξενου.

 

Απεργούν και στον Νομό Καβάλας οι γιατροί του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Συνάντηση το μεσημέρι στο Νοσοκομείο για τα προβλήματα στο ΕΣΥ. Νωρίτερα στον ίδιο χώρο συνέλευση των γιατρών του Νοσοκομείου. Με χθεσινή ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ Καβάλας τάχθηκε κατά του νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου. Χθες ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής συνάντησε στα πλαίσια δραστηριότητας της ΚΕΔΕ, τον Υπουργό Ναυτιλίας Κώστα Μουσουρούλη. Έθεσε το θέμα συγχώνευσης του ΟΛΚ με τον Οργανισμό της Θεσσαλονίκης. Την Δευτέρα στην Καβάλα εκπρόσωποι της εταιρίας Τζάμπο. Σκοπεύουν να πληρώσουν τα πρόστιμα και να αλλάξουν την άδεια λειτουργίας του καταστήματος στον Αμυγδαλεώνα. Συνεδριάζει την Δευτέρα το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Σύσκεψη με τους επενδυτές φωτοβολταϊκών του Νομού Καβάλας ετοιμάζει για την Δευτέρα το Επιμελητήριο Καβάλας. Σήμερα το απόγευμα στο ΤΕΕ ΑΜ εκδήλωση για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και του Leader. Εισηγητές ο Γιώργος Σταμπουλής και ο Μιχάλης Σκορδάς.

 

Την πίτα τους έκοψαν χθες οι ξενοδόχοι της Καβάλας. Ετοιμάζονται για τις τουριστικές εκθέσεις στις πρωτεύουσες των Βαλκανικών χωρών. Βασιλόπιτα κόβει την Κυριακή στον Πυθαγόρα ο Σύλλογος Εβριτών. Την Κυριακή το πρωί γενική συνέλευση του σκακιστικού ομίλου Καβάλας. Το Σάββατο το απόγευμα ο ίδιος σύλλογος κόβει την πίτα του για το νέο έτος. Η Κινητή Μονάδα Λητώ των Γιατρών του Κόσμου θα περιοδεύσει σε σχολεία του Νομού Καβάλας. Πρόκειται για εξόρμηση σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Καβάλας.

 

Πάλεψε το ματς με τον Ολυμπιακό ο ΑΟΚ αλλά στο τέλος ηττήθηκε 2-0. Καθοριστικός ο ρόλος του διαιτητή Παπαπέτρου που αδικαιολόγητα απέβαλλε με δύο κίτρινες τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Πλιάγκα. Μετά το ματς ο προπονητής του ΑΟΚ Νίκος Παπαδόπουλος είπε ότι έχει λίγους παίκτες στη διάθεση του και δεν μπορεί να κάνει ροτέϊσον. Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ, συμπλήρωσε. Χώρισαν επεισοδιακά και ξαφνικά χθες η Ένωση με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Πυρ και μανία με την διοίκηση της ομάδας ο Γκαγκαλούδης, αιφνιδιάστηκε από την εξέλιξη. Χθες το απόγευμα έγινε συνάντηση Παπακωνσταντίνου-Γκαγκαλούδη, χωρίς αυτή να αλλάξει τα δεδομένα.

 

Διαβάστε επίσης