ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΗ 2014

Σε ένα καφενείο της Γραβούνας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ενημερωτική διαδικασία σχετικά με την όδευση του αγωγού ΤΑΡ από την επαρχία Νέστου. Τη διαβούλευση ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Μπάτος εκπρόσωπος εταιρίας που εκπονεί τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου. Νωρίτερα ο κ. Μπάτος συνάντησε τον Δήμαρχο Νέστου. Ουδέν νεότερο σχετικά με την όδευση από τα Τενάγη. Έμαθαν ότι δεν θα πληρωθούν αυτή την εβδομάδα οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Συνεδριάζει το μεσημέρι το συμβούλιο του σωματείου. Άγνωστος δράστης έκλεψε τσαντάκι με 1.500 ευρώ από κατοικία στη Παναγία Θάσου. Το περιστατικό έγινε προχθές βράδυ. Συγκέντρωση εμπόρων και εργαζόμενων οργανώνει την Κυριακή το πρωί στη κεντρική πλατεία η ΠΑΣΕΒΕ και το σωματείο εμπορουπαλλήλων. Στόχος να υπερασπιστούν το δικαίωμα της Κυριακάτικης αργίας. Την Κυριακή τα καταστήματα είναι κλειστά, αποφάσισε κι ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος. Ερώτηση προς την Υπουργό Τουρισμού για την αυστηρή νομοθεσία που αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ετοιμάζει ο βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ ενέκρινε χθες το σχέδιο προϋπολογισμού του 2015. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν Γρανάς- Γερομάρκος. Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Χρυσούπολη υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια. Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Εντός των ημερών θα πληρωθούν οι δικαιούχοι του διατροφικού επιδόματος. Αύριο πληρώνονται τα επιδόματα της Πρόνοιας. Μία ακόμη ξεχασμένη κουζίνα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Ποταμούδια κινητοποίησε χθες το απόγευμα την Π.Υ. Καβάλας. Ερώτηση στον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης κατέθεσε ο Γιάννης Πασχαλίδης σχετικά με τον περονόσπορο που απειλεί τα αμπέλια του Παγγαίου. Το Λιμεναρχείο Καβάλας λόγω των αυξημένων περιστατικών πνιγμών εξέδωσε ανακοίνωση με συμβουλές προς τους κολυμβητές.

Πανηγυρίζει το πρωί το παρεκκλήσι της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο ίδρυμα, στο Περιγιάλι. Για τις εκδηλώσεις «Φτου και παίζει» που γίνονται την ερχόμενη εβδομάδα στην Καβάλα δίνουν σήμερα συνέντευξη τύπου Σιμιτσής και Σχοινάκης. Το βράδυ λαϊκό γλέντι στο λιμάνι της Ν. Ηρακλείτσας. Στις 9 το βράδυ στο Όσκαρ μία ακόμη εκδήλωση για το φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Στο Φρούριο στις 9.30 το βράδυ η παράσταση «Κατάδικός μου».

Ο Γιάννης Ισπυρλίδης είναι ο πιο πιθανός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή στον ΑΟΚ. Θέση τεχνικού διευθυντή θα αναλάβει ο Στέλιος Κατρακυλάκης. Πρώτα διαφώνησαν, μετά συμφώνησαν σε όλα παλαίμαχοι και ερασιτέχνης ΑΟΚ που χθες βράδυ είχαν μαραθώνια συνάντηση στην αίθουσα συνεντεύξεων του «Ανθή Καραγιάννη». Την Δευτέρα αρχίζει η περίοδος προετοιμασίας για τον Άρη Ακροποτάμου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης