• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

9 περιστατικά πτώσης δέντρων απασχόλησαν χθες το απόγευμα την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω της κακοκαιρίας που περισσότερο έπληξε την ανατολική πλευρά της πόλης αλλά και τον πρώην Δήμο Φιλίππων. Εκκενώθηκε προληπτικά το Κλειστό Κολυμβητήριο, στο οποίο σημειώθηκε διακοπή ρεύματος. Η κακοκαιρία καθυστέρησε την άφιξη του φέρι μποτ της ΑΝΕΘ «Άγιος Παντελεήμονας». Η αστάθεια του καιρού θα συνεχιστεί και σήμερα.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες βράδυ σε ανθοπωλείο στην οδό Δαγκλή, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παύλου. Προανάκριση διενεργεί η Π.Υ. Καβάλας. Ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Σωτηριάδης ορίστηκε νέος πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ, στη θέση της Μαρίνας Φιλιππίδου. Συνεδριάζει σήμερα το Συμβούλιο Νεοτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού χωρίς να περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη το θέμα των Λουτρών των Ελευθερών. Λόγω της βροχής δεν έγινε χθες το απόγευμα στην πόλη μας η συγκέντρωση υπέρ της Κυβέρνησης, στη διαπραγμάτευση της με τους δανειστές. Η Εγνατία Οδός Α.Ε. αισιοδοξεί ότι μέσα στον Ιούλιο θα έχει λύσει το πρόβλημα της κατολίσθησης στην Παράκαμψη. Η αποκομιδή των σκουπιδιών από ιδιώτη στις Ελευθερές και στον Ορφανό και το νερό της Νικήσιανης απασχόλησαν χθες τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου. Με επιφυλάξεις «πέρασαν « χθες από το τοπικό συμβούλιο Καβάλας οι κυκλοφοριακές αλλαγές στην οδό Βενιζέλου.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή. Στην πόλη μας συνεδριάζει σήμερα η διοίκηση της Ένωσης ΔΕΥΑ Ελλάδος. 3 άτομα συνελλήφθησαν προχθές στο Μακρυχώρι Νέστου για εκβιασμό και ηθική αυτουργία σε εκβιασμό 66χρονου. Ομάδα εργασίας στην οποία πλειοψηφία είναι οι εθελοντές συγκρότησε η Δήμαρχος για την επεξεργασία των αιτήσεων δημοτών, σχετικά με την μείωση σε αυτούς των δημοτικών τελών. Αναστέλλεται η επίσχεση εργασίας του προσωπικού του ΕΚΑΒ Καβάλας που θα άρχιζε σήμερα. Ερώτηση κατέθεσε ο Τάκης Εμμανουηλίδης στη Βουλή σχετικά με τις συγκεντρώσεις καδμίου στα νερά του Ποταμού Νέστου. Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν χθες στο πλοίο Blue Star 1 ο ΟΛΚ και η Δημωφέλεια. Επανασχεδιάζεται το σύστημα των δημοτικών ποδηλάτων στην πόλη μας. Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου το απόγευμα παρουσιάζεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των Ελευθερίων. Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα και ο πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης.

 

Στις 7.30 το απόγευμα στην Δημοτική Καπναποθήκη εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης, έκθεση των ζωγραφιών μαθητών με θέμα την ειρήνη. Εκδρομή στα πομακοχώρια της Ξάνθης έκαναν οι Απόστρατοι Αστυνομικοί Καβάλας.

 

Η νέα διοίκηση του ΑΟΚ είναι σχεδόν έτοιμη, αποτελείται από επιχειρηματίες της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται ήδη συζητήσεις για τον προπονητή της ομάδας. Ακούγεται το όνομα του Κώστα Ανυφαντάκη. Στον Νέστο παραμένει προπονητής ο Νίκος Καραμπετάκης. Στο εξωτερικό απουσιάζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου.

 

 

Διαβάστε επίσης