ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Συνάντηση για τον αγωγό ΤΑΡ έγινε χθες στην Αθήνα, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Ο Ηλίας Ιωαννίδης εκπροσώπησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, παρούσα ήταν βουλευτής του ίδιου κόμματος από το Νομό Σερρών. Εξετάστηκε και το θέμα της αλλαγής όδευσης στην επαρχία Καβάλας. Πλησιάζει όπως φαίνεται η τελική συνάντηση των εκπροσώπων του αγωγού με τον Υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη.

 

Σε πλήρη δράση και στην Καβάλα οι υποστηρικτές του «όχι» και του «ναι» για το δημοψήφισμα της Κυριακής. Σήμερα συνέντευξη τύπου των 4 δημάρχων και άλλων τοπικών φορέων υπέρ του «ναι». Δριμύτατη κριτική στη Κυβέρνηση στη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Πανό υπέρ του «όχι» κρέμασε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στο παλιό Νοσοκομείο. Ο Δήμος Καβάλας και ο Δήμος Παγγαίου ανακοίνωσαν περιορισμούς στα δρομολόγια των απορριμματοφόρων φοβούμενοι έλλειψη καυσίμων. Ουρές και χθες έξω από τις τράπεζες. Όλα καλά με την προετοιμασία του δημοψηφίσματος από πλευράς Π.Ε. Καβάλας.

 

Κινδυνεύουν με νέα μετακόμιση το 5ο και το 6ο νηπιαγωγείο. Γονείς κηδεμόνες εκπαιδευτικοί έχουν ήδη συναντήσεις με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τον Δήμο Καβάλας και τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των ανδρών που τον Γενάρη ή τον Φεβρουάριο φέτος έκλεψαν 18 μελίσσια και μελισσοκομικό εξοπλισμό από περιοχή στην Περιμετρική οδό. Παραμένει το πρόβλημα με την καθυστερημένη έκδοση βίζας από το Προξενείο της Κωνσταντινούπολης στους Τούρκους τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν την ΑΜΘ. Ούτε σήμερα θα απασχολήσει το Συμβούλιο Νεοτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού το θέμα των Λουτρών των Ελευθερών.  Δεν συνεδρίασε χθες το τοπικό συμβούλιο. Έργο για την διευκόλυνση του πλοίου Blue Star 1 εκτελείται σε ράμπα του κεντρικού λιμανιού. Στην Καβάλα από σήμερα εξετάσεις 300 αποφοίτων δημόσιων Ι.Ε.Κ. της ΑΜΘ. Επικίνδυνη τρύπα στο οδόστρωμα, στην πάροδο της οδού Περγάμου στον Βύρωνα.

 

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί στο Δημαρχείο για την αυριανή παράσταση Εκκλησιάζουσες, με την οποία αρχίζουν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιλίππων. Σε άλλη συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστεί το φεστιβάλ Χοροί του Κόσμου που αρχίζει αύριο στη Νέα Καρβάλη. Το απόγευμα η Πνοή θα απασχολήσει τα παιδιά στην έκθεση βιβλίου. Το βράδυ στο Αρχαιολογικό Μουσείο προβάλλεται ντοκιμαντέρ του Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών για την Ίμβρο και την Τένεδο.

 

Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του αμυντικού μέσου Τάσου Δέντσα που έως τον Μάη αγωνίζονταν στον Εθνικό Γαζώρου. Φήμες και για τον Δελή της Κ20 της Ξάνθης. Μεταγραφική στασιμότητα στην Ένωση.

Διαβάστε επίσης