ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Εκτάκτως συνεδριάζει την Δευτέρα το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας προκειμένου να συζητήσει τις διεκδικήσεις της πόλης αλλά και τα σενάρια που εμφανίζουν τη Κυβέρνηση να δημιουργεί στην περιοχή κέντρο φιλοξενίας μεταναστών. Στη συνεδρίαση θα κληθούν να παραστούν οι 4 βουλευτές. «Έχουμε ανθρωπιά, όχι τις κατάλληλες υποδομές» δηλώνει στους συνεργάτες της η Δήμαρχος. Χθες το πρωί το πλοίο Blue Star 1 έφερε στην Καβάλα 1.000 Σύριους μετανάστες.

 

Τεχνικές παρεμβάσεις στον πεζόδρομο της Παύλου Μελά υποσχέθηκε χθες η κ. Δήμητρα Τσανάκα προκειμένου να περιοριστεί το πρόβλημα εισόδου σε αυτόν αυτοκινήτων. Η κ. Τσανάκα ήταν στον πεζόδρομο χθες το μεσημέρι όπου την περίμενε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης. Καπετάνιος φέρι μποτ συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Λιμένα λόγω απρεπούς συμπεριφοράς σε προσωπικό του Λιμεναρχείου. Αφέθηκε ελεύθερος μετά από λίγη ώρα. Νωρίτερα χθες στη Θάσο δεν συνελήφθη επιχειρηματίας που λειτούργησε παραλιακό μπαρ στην Σαλιάρα επειδή βούτηξε στη θάλασσα. Στον «αέρα» βρίσκεται η συναυλία της τραγουδίστριας Πάολα. Οι διοργανωτές θα έχουν νέα συνάντηση σήμερα στον ΟΛΚ. Συνάντηση με τον βουλευτή Νίκο Παναγιωτόπουλο είχε χθες η Δήμαρχος. Η Κτηνιατρική Υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας επέβαλε πρόστιμο 200 ευρώ σε κυνηγό, ιδιοκτήτη σκύλων, επειδή δεν φρόντισε να καθαρίσει τα περιττώματα αυτών.

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απέρριψε το ελληνικό αίτημα και δεν παρατείνει τις προθεσμίες περαίωσης των έργων του ΕΣΠΑ. Παραμένουν σταματημένα όλα τα έργα στο Ν. Καβάλας. Ενδιαφέρον για το ίδρυμα Αγία Μαρίνα έδειξε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παπαδόπουλος. Εκτεταμένη διακοπή νερού σημειώθηκε από το βράδυ της Τρίτης ως το μεσημέρι της Τετάρτης σε διάφορες συνοικίες της πόλης. Αντίθετη στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου της Χρυσούπολης «Μέγας Αλέξανδρος» δηλώνει η δημοτική παράταξη Νέστου «Δύναμη Πολιτών». Παρουσιάστηκε χθες στην Καλαμίτσα η λειτουργία του ειδικού μηχανισμού που επιτρέπει σε άτομα με κινητικά προβλήματα να κάνουν το μπάνιο τους.

 

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στη Παλιά Μουσική το 16ο Φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Σήμερα το βράδυ λαϊκό γλέντι στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου της Καλαμίτσας. Στα Δωμάτια εκδήλωση για την Μικρασιατική καταστροφή. Στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Αγγελίδη «Τα κτίσματα».

 

Επιβεβαιώνει η Ένωση την απόκτηση των Αμερικανών καλαθοσφαιριστών Τζόουνς και Κέμπ. Αποκτήθηκε και ο Ολλανδός Βαν Ντε Μάρς. Η ομάδα μας συζητά με τον Γιαννακίδη που πέρσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Έναρξη προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα. Καλή εμφάνιση του ΑΟΚ χθες στο 0-0 με τον Αγροτικό Αστέρα. Ισοπαλία 2-2 στην φιλική αναμέτρηση του Βυζαντίου με τον Πανσερραϊκό.

 

Διαβάστε επίσης