ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

Συνεχίστηκαν χθες στην Αθήνα οι επαφές των βουλευτών της Καβάλας σχετικά με την πρόθεση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας να οδηγήσει τα λιμάνια του Νομού στον Οργανισμό της Θεσσαλονίκης. Ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης επιμένει ότι αντίθετος στο συγκεκριμένο σχέδιο είναι ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Κώστας Μουτζούρης. Το Σάββατο σύσκεψη στον ΟΛΚ για το ίδιο θέμα, παρουσία και των 4 βουλευτών της Καβάλας. Συναντήσεις με υπουργούς και τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο είχαν χθες στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΒΦΛ. Σήμερα συναντούν τον Φώτη Κουβέλη. Από παντού τους διαβεβαιώνουν ότι η δικαστική έρευνα για την δράση του κ. Λαυρεντιάδη στην τράπεζα Proton δεν θα επηρεάσει την λειτουργία του εργοστασίου. Έκλεισε χθες λόγω κρίσης, το κατάστημα της City Bank στην Καβάλα. Ο Νάσος Μητρόπουλος εξελέγη χθες πρόεδρος του ΤΕΙ Καβάλας. Ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Έλαβε 77 ψήφους από τους 83 καθηγητές που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία. Αύριο αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΤΕΙ στο Υπουργείο Παιδείας.

 

Συνταξιούχοι της Καβάλας θα κάνουν σήμερα το πρωί διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ. Μικρή συμμετοχή δημοσίων υπαλλήλων της Καβάλας στην χθεσινή απεργία της ΑΔΕΔΥ. 14 διαρρήξεις σε καταστήματα και γραφεία, στο κέντρο της πόλης εξιχνίασε η Ασφάλεια. Δράστες είναι 5 άνδρες, δύο εξ αυτών συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα για παρόμοια περιστατικά. Χθες στην Μουσθένη δύο δράστες ξεγέλασαν 85χρονο, του πήραν 750 ευρώ με την δικαιολογία ότι τους τα χρωστούσε ο γιος του. Οι δράστες αναγνωρίστηκαν και αναζητούνται. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας καταγγέλλει τη λειτουργία χωρίς άδεια του σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης στον Λιμένα της Θάσου. Αύξηση των Ρώσων τουριστών που το Καλοκαίρι θα επισκεφθούν την Θάσο προβλέπει το τουριστικό γραφείο Μουζενίδη. Συνεδριάζει το μεσημέρι η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Στις 9 το βράδυ η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας. Από την απόφαση του ΚΑΣ και την στάση των υπηρεσιών θα εξαρτηθεί η επένδυση στα λουτρά των Ελευθερών, είπε χθες ο επενδυτής Αχιλλέας Νταβέλης. Το σχέδιο που ετοιμάζει έχει ενδεικτικό προϋπολογισμό 8 εκ ευρώ. Θα δημιουργηθούν περί τις 100 νέες θέσεις εργασίας.

 

Συνεχίζονται πρωί και απόγευμα οι εορταστικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία. Σήμερα το απόγευμα εκδηλώσεις και στην Νέα Καρβάλη. Το βράδυ ο Νίκος Κουρκούλης θα βρίσκεται στον Γαλαξία, σε φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση της Παιδόπολης. Κατάμεστο από κόσμο ήταν χθες βράδυ το Όσκαρ, στην συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη. «Στηρίξτε τις εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΕ» είπε η ελληνίδα τραγουδίστρια προς το κοινό. Εκδηλώσεις το απόγευμα στη Νεάπολη, στο 24ο Δημοτικό σχολείο από τον σύλλογο κατοίκων της περιοχής.

 

Στις 8 το απόγευμα ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Ολυμπιακό στάδιο την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας. Εκτός αποστολής ο Μοκάκε. Παραμένει συγκεχυμένη η κατάσταση στην ομάδα σχετικά με τις μεταγραφές που επιβάλλεται να γίνουν. Η Ένωση νίκησε χθες την Τεόντο με σκορ 89-85. Στην διάρκεια της αναμέτρησης έφθασε να χάνει ακόμη και 27 πόντους!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης