ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΗ 2015

Σε αστοχία υλικού φέρεται να αποδίδει ο πραγματογνώμονας το ατύχημα που έγινε σε αλιευτικό σκάφος στην Κεραμωτή την Δευτέρα του Πάσχα, εξ αιτίας του οποίου έχασε τη ζωή του αλλοδαπός αλιεργάτης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η έκθεση διαπιστώνει ότι ξεκόλλησε εύκολα η βάση πάνω στην οποία στηρίζονταν ο γερανός του πλοίου. Η προανάκριση ερευνά ποιος χειρίστηκε και για ποιόν λόγο τον γερανό, η έκθεση πραγματογνωμοσύνης φέρεται να διαπιστώνει ότι δεν είχαν ληφθεί τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα οποία ο γερανός έπρεπε να είναι δεμένος και με σκοινί.

 

Μάλλον την Τετάρτη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Απορρίπτεται το αίτημα παρατάξεων της αντιπολίτευσης για έκτακτη συνεδρίαση σήμερα. 68χρονη γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά χθες το μεσημέρι μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, όταν παρασύρθηκε από δίκυκλο. Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι της ΔΗΜΑΡ Θεοχαρόπουλος και Γιαννακάκη ήταν χθες στην Καβάλα, σε περιφερειακή προσυνεδριακή συνδιάσκεψη. Καταπλέει σε λίγη ώρα στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Άλμπατρος. Το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Το βράδυ εκδήλωση της ΠΑΣΕΒΕ στην κεντρική πλατεία.

 

Δεν υπάρχουν νεότερα στον Δήμο Καβάλας για την συμπληρωματική απόφαση που πρέπει να λάβει το δημοτικό συμβούλιο, εφαρμόζοντας τον κανονισμό χρήσης κοινόχρηστων χώρων σε κάθε πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης. Σε στάση αναμονής Εμπορικός Σύλλογος και Ομοσπονδία. Μικρή προσέλευση δημοσίων υπαλλήλων στη χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Καπνεργάτη. Περιορισμένα προβλήματα και μικρής έκτασης διακοπές ρεύματος στον Ν. Καβάλας προκάλεσε το χθεσινό πρωινό μπουρίνι. Συνελήφθη 55χρονος κάτοικος Καβάλας επειδή καλλιεργούσε στο μπαλκόνι του σπιτιού του 4 φυτά ινδικής κάνναβης. Στο αυριανό συμβούλιο ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στη Νάξο θα συζητηθούν θέματα ακτοπλοϊκής σύνδεσης που αφορούν τις εταιρίες της Θάσου. Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Τάκης Εμμανουηλίδης για τα κενά κτηνιάτρων στην υπηρεσία της Καβάλας.

 

Στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο Γηροκομείο τελείται το πρωί πανηγυρική θεία λειτουργία. Συνέντευξη τύπου για τις εκδηλώσεις του Σαββάτου και της Κυριακής δίνει το πρωί η Λέσχη Ποντίων Καβάλας. Λόγω κακοκαιρίας δεν έγινε χθες το βράδυ στο Φρούριο η εκδήλωση αστροφυσικής για παιδιά. Το Θέατρο των Πολιτών οργανώνει κατασκήνωση για ερασιτέχνες ηθοποιούς στη Θάσο. Θα συμμετάσχει και ο Θόδωρος Αμπαζής, αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

 

Όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει αύριο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Finn Masters, είπε χθες σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΝΟΚ Κώστας Κεραμιδάς. Οι συμμετοχές είναι 235. Παίκτης του Πανθρακικού θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Βασίλης Γαβριηλίδης. Επεισοδιακό το παιχνίδι χθες στη Χρυσούπολη, Νέστος και Άρης Αβάτου έμειναν στο 0-0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης